24. maj 2019
Gæsterne kan blandt andre glæde sig optræden af Joeye Moe...
gallery icon

Se billedserie

Gæsterne kan blandt andre glæde sig optræden af Joeye Moe...
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julen stikker helt af på Comwell

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julen stikker helt af på Comwell
Køge Onsdag - 09. november 2018 kl. 14:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hotel Comwell Køge Strand afholder igen i 2018 firmajulefrokoster i samarbejde med Grunk Event. I skrivende stund er der solgt små 2200 kuverter ind og fire af dagene er for længst meldt udsolgt - der er dog stadig pladser at få den 23. november, 1. december samt 14. og 15. december.

Julefrokosterne på Comwell Køge Strand bliver det alle aftener med festgaranti - Julefrokostgæsterne kan glæde sig til en overdådig Julebuffet, live underholdning med de fantastiske StageBreakers som på scenen gæstes af bl.a. L.I.G.A., Joey Moe & Monique.

Grunk Event er Danmarks største leverandør af kvalitetsjulefrokoster og dækker hele landet.

Med eksklusive locations som Hotel d'Angleterre, Hindsgavl Slot, Centralværkstedet Aarhus, det Hay designede Comwell Aarhus, Charlottehaven (København), Comwell Køge Strand, Scandic Sluseholmen, VEGA (København), Comwell Korsør, Comwell Kolding, Smedien Aarhus og det imponerende Radisson Blu Scandinavia (København) er gæsterne sikre på kvalitet i såvel sted, betjening og mad.

Gæsterne kan blandt andre glæde sig til at feste med en perlerække af navne som: Wafande, Ida Corr, Medina, INFERNAL, Silas Holst, Anna David, Monique, Back2Back, L.I.G.A., Martin Brygmann, Shaka Loveless, Joey Moe, Djämes Braun og mange flere. Alle bakkes op af underholdningsorkestret StageBreakers.

Grunk Event slog første gang dørene op til firmajulefrokoster på Hotel d'Angleterre i 2010 og har således udvidet de populære fester til at dække hele landet. Grunk Event har igennem årene arbejdet hård på at udvikle og optimere arrangementerne, og derved haft en kontinuerlig stigning af gæster - ikke mindst takket være et solidt gensalg på mellem 70 og 80 procent til de populære arrangementer.

For yderligere information om Comwell Køge Strand eller Grunk Event - kontakt hotelchef Chren Vilander Thomsen cvt@comwell.dk eller Morten Grunk på morten@grunkevent.dk.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk