10. juli 2020
Parkeringskælderen har direkte adgang til Stationstorvet - alligevel parkerer mange kunder langt væk. Foto: Henrik Førby Jensen
gallery icon

Se billedserie

Parkeringskælderen har direkte adgang til Stationstorvet - alligevel parkerer mange kunder langt væk. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Irma: Det nye p-hus er »hemmeligt« for kunderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Irma: Det nye p-hus er »hemmeligt« for kunderne
Køge Onsdag - 27. august 2018 kl. 06:31
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flytningen fra Nørre Boulevard til Stationspladsen har givet masser af nye kunder og travlhed for butikschef Nicklas Enevoldsen og hans folk hos Irma i Køge. Mange kommer i bus og tog - endnu flere i bil. Derfor er det jo rart, at der er et helt nyt parkeringshus med en stor parkeringskælder og direkte adgang fra Stationstorvet - problemet er bare, at huset er stort set ukendt og meget lidt brugt af kunderne, fortæller butikschefen.

- Hvis man kigger på parkeringshuset er der næsten ingen markering af, at det er offentligt tilgængeligt - der er nærmest bare en rusten plade og så et lille skilt på den anden side af vejen. Folk kan ikke finde ud af det og det er jo en skam, siger butikschefen.

Den mangelfulde skiltning gælder også adgangsforholdene til Strædet - endnu en anledning til forvirring hos kunderne, oplever Nicklas Enevoldsen.

- Rigtig mange tror, at de skal køre via Bjerggade for at komme til Strædet. Men fra den side er der ingen indkørsel. Men det kunne forbedret skiltning jo gøre noget ved, mener han.

Han understreger, at han forholder sig konstruktivt til problematikken og gerne vil være med til at finde en løsning på problemet. Udfordringens kerne er, at det rent praktiske i tydelig skiltning efter kommunens vurdering ikke harmonerer med reglerne for skiltning i byen, har Nicklas Enevoldsen erfaret.

- Stod det til mig, skulle der være et fire meter højt skilt, hvor der står »Strædets P-hus« eller noget lignende. Det er for indviklet for folk at finde ud af, hvor de skal køre hen for at parkere - og så gider man ikke. Så kører man andre steder hen, mener butikschefen.

Parkeringshuset har været genstand for endog meget stor debat. Huset er opført af TK Development og finansieret gennem en aftale om indførelse af betalingsparkering i Køge. En omstridt beslutning, som gør det endnu mere ærgerligt, at p-huset stadig er »hemmeligt« for rigtig mange kunder, synes Nicklas Enevoldsen.

- Parkeringshuset har ligget der i over et år og folk ved stadig ikke, at parkeringshuset ligger der. Vi vil sådan set bare gerne have, at kunderne ved, hvordan de let kan komme og handle hos os. Det må være et minimumskrav og dér burde kommunen spille med, mener Nicklas Enevoldsen og tilføjer:

- Igen i dag (onsdag red.) har jeg haft flere kunder, der havde parkeret lang pokker i vold, og som har spurgt om det dog ikke er muligt at holde tættere på. Så kunderne vil gerne os og Strædet - de kan bare ikke finde ud af hvordan.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk