4. december 2020
Den internationale guitartrio Trio Treco gæster Køge Museum, når museet åbner deres ikoniske og idylliske hængekøjesal i tidsrummet 16.00 til 18.00 for guitarmusik.
gallery icon

Se billedserie

Den internationale guitartrio Trio Treco gæster Køge Museum, når museet åbner deres ikoniske og idylliske hængekøjesal i tidsrummet 16.00 til 18.00 for guitarmusik.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: International guitarkoncert i hængekøjer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

International guitarkoncert i hængekøjer
Køge Onsdag - 11. september 2019 kl. 11:11
Af Henrik Førby Jensen

Forestil dig at lægge dig i en hængekøje, mens du til lyden af smuk guitarmusik drømmer dig væk til varmere himmelstrøg. Netop dette kan du opleve lørdag den 14. september, når Køge Museum åbner deres idylliske hængekøjesal for guitarkoncert

Den internationale guitartrio Trio Treco gæster Køge Museum, når museet åbner deres ikoniske og idylliske hængekøjesal i tidsrummet 16.00 til 18.00 for guitarmusik. Med sig har trioen et program, der spænder vidt og bredt i det musiske landskab, og bevæger sig fra det latinamerikanske over det klassiske og til tango og spansk romantisk musik.

Trio Treco består af de tre guitarister, Cathrine Buch, Carlos Barragán og Ricardo Hoyes, der alle er uddannet ved musikkonservatorier rundt om i verden, og som sammen har spillet en lang række af koncerter i både Danmark og Tyskland. Udover trioen vil de tre også spille i forskellige duokonstellationer.

- Vi har valgt af afholde koncerten i Køge Museums stemningsfulde hængekøjesal, hvor man er omgivet af krudt, kranier og historiske fortællinger, da rummet giver en helt unik koncertatmosfære, man ikke finder på almindelige spillesteder, forklarer Event Manager,

Kristoffer Jensen, der samtidig fortæller, at hængekøjerne i salen normalt pilles ned under arrangementer, men at man til dette arrangement har valgt at beholde et antal af disse oppe, som man som publikum er velkommen til at slænge sig i, mens man nyder musikken. Der vil dog samtidig blive opstillet stole, så alle kan sidde behageligt under koncerten.

Koncerten foregår på Køge Museum og billetter til koncerten kan købes på www.koegemuseum.dk.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk