10. maj 2021
Forsanger Jens Unmack og resten af Love Shop udgav tidligere i år det 12. studiealbum med titlen »Brænder boksen med smukke ting«.
Forsanger Jens Unmack og resten af Love Shop udgav tidligere i år det 12. studiealbum med titlen »Brænder boksen med smukke ting«.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ikonisk dansk band giver koncert i Køge på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikonisk dansk band giver koncert i Køge på lørdag
Køge Onsdag - 09. oktober 2019 kl. 12:40

Efter at have fejret 25 års-jubilæum med både et opsamlingsalbum (»Evergreen«) og en bog (»Himmelflugt Og Højdeskræk«) i 2015, manifesterede Love Shop sin betragtelige betydning for dansk musik med det 11. studiealbum »Risiko« i 2017. Et album der i den grad fik anmeldere til at kaste om sig med mange stjerner, og som samtidig var et levende bevis for, at Love Shop på ingen måde kender til begrebet autopilot, når der skal laves ny musik.

Med »Risiko«-succes i bagagen og usvækket lyst til at forny sig, gik Jens Unmack & co. igen i studiet, og denne gang blev hele bandet inddraget i indspilningens grundfase og formgivning, dels for at nyde godt af en frisk proces, men også for at åbne op for et mere bandnaturligt snit på de nye numre. En feeling den opmærksomme lytter straks vil kunne høre. Albumtitlen er »Brænder Boksen Med Smukke Ting« og albummet blev udgivet i marts i år.

Lørdag den 12. oktober giver Love Shop koncert på Tapperiet. Koncerten begynder klokken 21:00 og dørene åbner en time inden koncertstart. På www.tapperiet.nu kan man læse mere om koncerten og købe billet.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk