27. maj 2020
Fredag den 25. oktober kan du høre bandet live på Teaterbygningen - billetter til koncerten kan købes via www.bygningen.dk.
Fredag den 25. oktober kan du høre bandet live på Teaterbygningen - billetter til koncerten kan købes via www.bygningen.dk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Humørexpressen kører på dansktoppen - og til Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Humørexpressen kører på dansktoppen - og til Køge
Køge Onsdag - 15. oktober 2019 kl. 12:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dansktopbandet Humørekspressen har på kort tid stået på nogle af landets største scener og underholdt hundredetusindvis af mennesker på TV, festivaller og spillesteder over hele landet. Førstesinglen »Godter På Vej« strøg direkte ind på førstepladsen på Dansktoppen og debutpladen »En Lille Én« blev Årets Dansk Top Album 2018, og nu er de også på programmet over navne der skal dyste i Dansk Melodi Grand Prix 2019.

Fredag den 25. oktober kan du høre bandet live på Teaterbygningen. Bandet består af fire medlemmer: Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka. Peter Lützen fra Panamah) der er dedikeret til humør musik inspireret af traditionerne fra guldalderen i Dansk Toppen fra 70'erne. Musikken kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed men også hårde tider som skilsmisse og ensomhed, for humør kan jo både være godt og dårligt.

De fire medlemmer har alle en imponerende baggrund indenfor musik og underholdning, med platinsælgende hits , prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener. Sammen har de en hjertevarm forkærlighed og respekt for dansktop, man mærker ved første akkord.

Humørekspressen er et band, hvor alle spiller og synger og alt er live. Leveringen er i skabet og bandets glæde ved musikken smitter publikum, hvilket de allerede har bevist på Smukfest, Wonder Festival, Nibe Festival, Året Der Gik (DR), Dansk Top Prisen (TV2), DR Juleshow (DR) og spillesteder over hele landet.

Billetter til koncerten kan købes via www.bygningen.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk