21. februar 2019
Handlingen er mere hæsblæsende og actionfyldt end nogensinde i Manu Sareens tiende og sidste bind om indvandrersønnen Iqbal Farooq fra Nørrebro.
Handlingen er mere hæsblæsende og actionfyldt end nogensinde i Manu Sareens tiende og sidste bind om indvandrersønnen Iqbal Farooq fra Nørrebro.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hør om Sareens hæsblæsende bøger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hør om Sareens hæsblæsende bøger
Køge Onsdag - 09. september 2018 kl. 17:45
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mød Manu Sareen - manden bag de hæsblæsende og underholdende bøger om Iqbal Farooq, der er ældste søn af en indvandrerfamilie fra Blågårdsgade i København.

Iqbal Farooq er meget langt hen ad vejen Manu Sareen, da han selv var barn. Kulturel forskellighed og virkelighedens verden er temaer, som Manu Sareen kommer ind på denne eftermiddag, hvor han også fortæller om at være forfatter og om skriveprocesser.

»Iqbal Farooq i krise« er tiende og sidste bind i den populære serie om Iqbal og hans skøre familie. Og handlingen er mere hæsblæsende og actionfyldt end nogensinde. Ved et uheld havner alle i Nordkorea, hvor onkel Rafig kommer til at stjæle en kuffert med koden til alle Nordkoreas atombomber. En kuffert, som han kommer til at sælge til somalierne fra Congokiosken. Panikken spreder sig og en hel opgang er godt gedigent på spanden. Og det er igen op til Iqbal Farooq at redde hele verden fra absolut kaos.

Ny film i biograferne
Den første bog om Iqbal og hans familie udkom i 2006, og sidenhen har serien været så stor en succes, at den både har kastet teater, brætspil og filmatiseringer af sig. Men på trods af den store succes siger Manu Sareen altså nu endegyldigt farvel til Iqbal Farooq. Fans kan dog glæde sig til den tredje film, Iqbal og den indiske juvel, der lige nu er under der får premiere i biograferne 20. september - også i Køge.

Foredraget med Manu Sareen på Herfølge Bibliotek er tirsdag 25. september klokken 17.00. Arrangementet er gratis. Tilmelding via koegebib.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk