27. november 2020
Hulki Olcer (tv) er både glad og stolt over den nyrenoverede herrefrisør.
gallery icon

Se billedserie

Hulki Olcer (tv) er både glad og stolt over den nyrenoverede herrefrisør.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Herrefrisør genskabt i rå New Yorker-stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herrefrisør genskabt i rå New Yorker-stil
Opdateret 10. januar 2019 kl. 11:13
Køge Onsdag - 10. januar 2019 kl. 08:24
Af Henrik Førby Jensen

December måned har været mere end almindeligt travl for indehaver af HC Klip på Nørre boulevard, Hulki Olcer. Efter otte år på Nørre Boulevard syntes han, det var tid til en forandring og derfor brugte han julemåneden til at gennem en omfattende renovering af den traditionelle herrefrisør: Loftet blev sænket og tilført spots, en rå »New Yorker« væg blev skabt, lokalet fik nyt interiør og ikke mindst fik kunderne nogle langt bedre stole, forklarer Hulki Olcer.

- I starten var det en traditionel herrefrisør, men flere og flere kommer og får ordnet deres skæg. De gamle stole kunne godt være lidt hårde for nakken - de nye er langt bedre, siger han med et varmt smil.

Og forandringen i salonen er blevet bemærket af kunderne - faktisk har nogle været lidt i tvivl om, hvad der egentlig er foregået.

- Nogle af mine kunder kommer ind og siger, at de var lige ved at tro, at det var kommet en ny ejer. De synes det er blevet et flot resultat og de er glade for at se mig, griner Hulki Olcer.

I den travle salon er der efterspørgsel på »gammeldags barbering«, som tager længere tid end den almindelige vedligeholdelse af skægget - derfor har Hulki Olcer nu besluttet sig for et nyt tiltag.

- Det bliver sådan, at en af de nye barberstole bliver reserveret til »gammeldags barbering«, siger en glad og stolt indehaver.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk