26. september 2020
- Bolighuset åbner med en masse gode tilbud, som varer weekenden over, så vi håber på en masse besøgende, lover kædedirektør Martin Hallund.
- Bolighuset åbner med en masse gode tilbud, som varer weekenden over, så vi håber på en masse besøgende, lover kædedirektør Martin Hallund.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her åbner Ilva nyt bolighus - åbningsfest lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her åbner Ilva nyt bolighus - åbningsfest lørdag
Køge Onsdag - 14. august 2019 kl. 13:19
Af Henrik Førby Jensen

Lørdag den 17. august åbner ILVA et nyt bolighus på Gl. Lyngvej i Køge. Allerede fra klokken 8.30 serveres der kaffe og croissanter til de morgenfriske kunder og klokken 9.00 åbner dørene til bolighuset, som er fyldt med masser af inspiration og gode åbningstilbud.

- Vi glæder os til at tage imod kunderne i det nye bolighus, som er indrettet efter vores helt nye og inspirerende indretningskoncept, siger kædedirektør Martin Hallund.

I september måned sidste år tog ledelsen for ILVA og IDEmøbler en beslutning om at slå de to møbelkæder sammen og dermed tilbyde kunderne Danmarks største sortiment med det bedste fra begge kæder.

- Butikken ændrer i forbindelse med åbningen navn fra IDEmøbler til ILVA, og jeg glæder mig sammen med personalet til at vise kunderne det færdige resultat, siger kædedirektør Martin Hallund.

Kunderne vil fortsat opleve det samme store sortiment, men udvalget der præsenteres og måden det præsenteres på vil være anderledes i det nye ILVA bolighus.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk