6. august 2020
Indehaver Søren Marsner garanterer rabatter på alle varer i butikken - derudover har han noget i ærmet. 

Foto: Henrik Førby Jensen
gallery icon

Se billedserie

Indehaver Søren Marsner garanterer rabatter på alle varer i butikken - derudover har han noget i ærmet. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hemmeligheder hos House of Pioneer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hemmeligheder hos House of Pioneer
Køge Onsdag - 26. november 2019 kl. 09:07
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er noget i gære op til fredags store handelsdag hos House of Pioneer i Brogade, men indehaveren vil ikke løfte sløret endnu.

Når den populære butik på fredag holder Black Friday er det med masser af gode tilbud til kunderne og alle Jeans i butikkerne bliver solgt med ekstra nedsættelser denne dag. Og vel at mærke kun denne dag, fortæller indehaver Søren Marsner. Han maner sine kolleger en smule til besindighed i forbindelse med årets største handelsdag:

- Lad os nu holde konceptet med Black Friday som betyder at tilbuddene alene gælder denne dag - og altså ikke Black Days, Black Week eller for den sags skyld Black November, opfordrer han.

Udover de god tilbud er der som sagt noget i gære, men Søren Marsner vil ikke rigtig ud med sproget.

- På fredag kan kunderne faktisk selv være med til at bestemme, hvor meget prisen for varen skal være - men hvis de vil vide mere, må de troppe op i butikken på fredag i tidsrummet fra klokken 10.00 til 22.00, siger Marsner en smule hemmelighedsfuldt.

Der flere muligheder for at gøre rigtig fine besparelser denne dag - og faktisk på alle varer i butikken, fastslår Søen Marsner.

- Kom ned til os - så skal vort dygtige personale nok forklare mere om det nye og anderledes »Black Friday Jeans Sale«, som altså kun gælder denne sidste fredag i november. Der er naturligvis også muligheder for at opnå rabat på strik, sweatrs, tee-shirts, jakker, skjorter, boots, underwear med mere. Vi vil ikke afsløre mere nu - men jeg kan garantere, at de som ikke kommer forbi på fredag med stor sandsynlighed vil ærgre sig efterfølgende. Og alle varer købt på Black Friday kan naturligvis byttes efter jul, understreger Søren Marsner.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk