28. september 2020
Hjerteforeningen overvejer nu af flytte nytårsmarchen til en ny rute, fortæller formand Tonny Salskov. Arkivfoto fra nytårsmarchen 2018: Hans Jørgen Johansen.
Hjerteforeningen overvejer nu af flytte nytårsmarchen til en ny rute, fortæller formand Tonny Salskov. Arkivfoto fra nytårsmarchen 2018: Hans Jørgen Johansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havregryn sendte nytårsmarch på afveje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havregryn sendte nytårsmarch på afveje
Køge Onsdag - 06. januar 2020 kl. 09:04

På årets første dag startede Hjerteforeningen sin traditionsrige nytårsgåtur på Køge Ås.

Formanden, Tonni Solskov ønskede godt nytår og bød velkommen til de 307 fremmødte deltagere, der havde besluttet at starte 2020 med en sund livsstil.

Der var to ruter - én på fem kilometer og én på syv km. Der var fire levende poster på de kritiske steder, hvor man let kunne gå forkert. Desuden var der én person, der dannede fortrop og én, der dannede bagtrop. Det burde ikke kunne gå galt - men det gjorde det.

- Hvad vi ikke vidste var, at der var andre ligesom os, der havde fået tilladelse at arrangere gå tur. De havde på genial vis ligesom i eventyrerne lavet havregryns pile, der viste deres ruter. Denne havregrynsvisning tog nogle af vores deltagere fejl af, og de fik derved afkortet deres gå tur, og det betød lang ventetid på lodtrækningen, fortæller formand Tonny Salskov og tilføjer:

- Vi fik mange gode råd til planlægningen af nytårsmarchen fremover og til lodtrækningen af de mange gevinster. De gode råd tager vi med i den næste planlægning, og jeg kan allerede nu sige, at der fremover kun bliver en rute og vi overvejer i 2021 at flytte nytårsmarchen til vores hjertesti i Tangmoseskoven ved Køge Marina og Køge Nordstrand, hvor der ligesom på Køge Ås bydes på gode naturoplevelser.

Efter turen var der lodtrækning om 35 gevinster, hvor hovedgevinsten var en flot købmandskurv.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk