16. december 2018
Havnemester Kenneth Højlund Jensen: Hjælp os med at passe på vores allesammens marina.
gallery icon

Se billedserie

Havnemester Kenneth Højlund Jensen: Hjælp os med at passe på vores allesammens marina.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havnemester: Stor succes giver udfordringer på marinaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havnemester: Stor succes giver udfordringer på marinaen
Køge Onsdag - 13. april 2018 kl. 18:11
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hundredevis af tømme øldåser, smadrede flasker, cykler smidt i vandet og indbrud i havnens både. Miljøsvineri, hærværk og kriminalitet er bagsiden af den succes, som Køge Marina oplever i øjeblikket.

I forvejen modtager marinaen årligt cirka én million gæster og i kølvandet på åbningen af den amerikansk-inspirerede diner STACY's er allerede fulgt yderligere tusindvis af gæster, som strømmer til området fra hele Sjælland.

Folkemængderne sætter marinaens kapacitet under pres. De mange gæster giver masser af liv, god stemning og høj omsætning i butikker og restauranter - en mærkbar succes, som glæder havnemester Kenneth Højlund Jensen - men altså en succes med indbyggede udfordringer;

- Med de mange mennesker følger der nogle få, der ikke kan finde ud af det. Vi har brug for folks til at passe på vores allesammens marina. Det er ærgerligt, at havnekontorets folk skal bruge rigtig mange timer på at rydde op - vi vil meget hellere bruge kræfterne på at udvikle Køge Marina til et endnu bedre samlingssted, siger havnemesteren.

Efter solskinsvejr i weekenden kan han fremvise fotos af et grillområde overstrøet med tomme øldåser, to cykler smidt i vandet. Lokalpolitiet har ikke fået nogen anmeldelser om indbrud, men Kenneth Højlund Jensen har kendskab til indbrud i weekendens løb.

- En bådejer kom ind på havnekontoret og fortalte, at han havde haft indbrud. Han havde mistet alle sine fødselsdagsgaver, men han har åbenbart ikke anmeldt det, konstaterer havnemesteren.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk