15. december 2018
- Når du er villig til at pendle fra Odense til Køge for at møde op i banken hver dag, så er du gjort af noget særligt, siger filialdirektør i Alm. Brand Bank i Køge Keld Bunk om Mubashir Mehmood.
- Når du er villig til at pendle fra Odense til Køge for at møde op i banken hver dag, så er du gjort af noget særligt, siger filialdirektør i Alm. Brand Bank i Køge Keld Bunk om Mubashir Mehmood.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Han tager toget fra Odense for at arbejde i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han tager toget fra Odense for at arbejde i Køge
Køge Onsdag - 25. februar 2018 kl. 08:22
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra august sidste år og til januar 2018 var Mubashir Mehmood i praktik i Alm. Brand Bank i Køge. Selvom han hver dag brugte fem timer på transport frem og tilbage fra Odense, var filialen så godt et match, at han uden tøven takkede ja til det studiejob, han blev tilbudt ved praktikperiodens udløb.

- Jeg var slet ikke i tvivl - jobbet i banken skulle jeg tage. I banken får jeg lov til at blande min passion for tal med mit ønske om personlig kontakt til kunder. Det er det perfekte studiejob for mig, siger Mubashir Mehmood, der i gang med en Finansbachelor fra Erhvervsakademiet i Lillebælt.

Når han skal på arbejde tager han først toget fra Odense til Ringsted, og derefter hopper han på en bus. Alt i alt tager det 2,5 time.

- Men transporttiden bruger jeg bare på at lave lektier, tilføjer han.

Den finansielle branche bliver i højere grad digitaliseret. Især bankanliggender ordnes på nettet - for eksempel tjekker 63 procent af sjællænderne deres netbank mindst én gang om ugen. Men det betyder ikke, at Alm. Brand kommer til at afskedige medarbejdere.

- Den menneskelige rådgivning er nødvendig for at kunne give kunderne et godt overblik over deres privatøkonomi, fortæller Keld Bunk, som er filialdirektør i Alm. Brand Bank i Køge.

- Mubashir er et rigtig godt eksempel på en af de drivkræfter, som branchen har brug for - han har styr på det med økonomi, og han er god til at tale i et sprog, som kunderne kan forstå, siger han.

Keld Bunk var med til at ansætte Mubashir Mehmood i sommer. En af årsagerne var netop hans indstilling til arbejdet:

- Når du er villig til at pendle fra Odense til Køge for at møde op i banken hver dag, så er du gjort af noget særligt, siger han om bankens yngste kollega.

Når Mubashir Mehmood er på arbejde, er han det ansigt, som kunderne møder, når de træder ind i filialen. Han hjælper med deres spørgsmål, han deltager i kundemøder og hjælper efterfølgende bankrådgiverne med at få alle nye kunder flyttet til Alm. Brand Bank.

- Mit faglige hjerte banker for banken, men privatøkonomi handler jo ikke kun om lønkonto, lån og budget. Det handler for eksempel også om forsikring og pension. Alm. Brand er den eneste finansielle virksomhed, der har bank, forsikring og pension samlet i samme koncern og rådgiver om det hele. Jeg får en bred viden, siger han.

Mubashir Mehmood afslutter sin uddannelse til januar 2019 og håber derefter, at der er en permanent plads til ham i Alm. Brand.

- Hvor i landet det bliver er underordnet - jeg er jo vant til at pendle, men Køge er nu engang min førsteprioritet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk