11. december 2018
Ernst Lykke Nielsen, som ses her på billedet,  var indstillet af Gymnastikforeningen Køge Bugt på baggrund af sit mangeårige arbejde og engagement i foreningen som alt fra instruktør til bestyrelsesformand.
Ernst Lykke Nielsen, som ses her på billedet, var indstillet af Gymnastikforeningen Køge Bugt på baggrund af sit mangeårige arbejde og engagement i foreningen som alt fra instruktør til bestyrelsesformand.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnastikformand vandt 10.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnastikformand vandt 10.000 kroner
Køge Onsdag - 11. januar 2018 kl. 18:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da DR Sport 2017 lørdag løb over skærmen vandt formand for Køge Bugt Gymnastikcenter Ernst Lykke Nielsen 10.000 kroner som én af tre nominerede til de frivilliges pris Årets Energibundt. Prisen er stiftet af Dansk Idrætsforbund og Ørsted og blev uddelt for andet år i træk.

Årets Energibundt går til en frivillig, der har ydet en særlig indsats i en af landets mange lokale idrætsforeninger. Ernst Lykke Nielsen var udvalgt som en af blot tre finalister - blandt flere end 300 indstillede - for sit over 40 år lange frivillige engagement i Gymnastikforeningen Køge Bugt.

Gymnastikformanden blev dog ikke Årets Energibundt, men vandt som finalist altså 10.000 kroner.

Ernst Lykke Nielsen var indstillet af Gymnastikforeningen Køge Bugt på baggrund af sit mangeårige arbejde og engagement i foreningen som alt fra instruktør til bestyrelsesformand. I indstillingen fremhæves blandt andet hans store indsats i forbindelse med etableringen og driften af Køge Bugt Gymnastikcenter.

Vinderen af Årets Energibundt blev kåret ved Sport 2017 i Jyske Bank Boxen i Herning. De tre nominerede havde mulighed for at invitere familie og 20 medlemmer af foreningen med til showet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk