6. december 2019
Kunderne efterspørger rustikke kvalitetsbrød, fortæller bagermester Steen Poulsen
gallery icon

Se billedserie

Kunderne efterspørger rustikke kvalitetsbrød, fortæller bagermester Steen Poulsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guldbageren uddeler surdejsbrød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guldbageren uddeler surdejsbrød
Køge Onsdag - 11. november 2019 kl. 10:30
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi spiser fuldkorn som aldrig før, og ny undersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse viser, at de fleste af os får mere end de anbefalede 75 gram om dagen. Det er en tendens, som kan mærkes hos GuldBageren Køge, hvor de rustikke brødtyper ofte vælges frem for de klassiske hvide franskbrød. For at sætte fokus på kvalitetsbrød og markere den internationale Homemade Bread Day den 17. november uddeler den lokale bager hvedesurdej til alle.

- Vores kunder efterspørger rustikke kvalitetsbrød i højere grad end for bare få år siden. Med uddelingen af vores hvedesurdej håber vi, at hjemmebagerne i Køge får en god oplevelse med at bage deres eget kvalitetsbrød med masser af god smag, siger Steen Poulsen, der er bagermester hos GuldBageren Køge.

Gratis hvedesurdej til spirende bagere

Alle, der har lyst til at bage deres eget surdejsbrød, kan bestille et glas hvedesurdej, der kvit og frit kan afhentes i GuldBageren på Gymnasievej torsdag den 14. november. Sammen med surdejen kommer opskriften på SesamDrøm, der sidste år blev valgt til årets brød hos GuldBageren. For at bestille en gratis surdej skal man ringe til GuldBageren Køge eller møde op i butikken.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk