30. maj 2020
Stig Rossen går på scenen sammen med sine »gamle venner« - 35 musikere fra Hjemmeværnets Musikkorps Roskilde ved nytårskoncerten.
Stig Rossen går på scenen sammen med sine »gamle venner« - 35 musikere fra Hjemmeværnets Musikkorps Roskilde ved nytårskoncerten.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis nytårskoncert med Stig Rossen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis nytårskoncert med Stig Rossen
Køge Onsdag - 08. november 2019 kl. 10:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag den 18. nov. kl. 00.00 åbner Hjemmeværnsforeningen »salget« af de 900 gratis billetter til den store, årlige gratis nytårskoncert i Køge.

Billetterne kan fra denne dag trækkes - kun to pr »køb« - på www.billetto.dk.

Nytårskoncerten finder sted søndag den 5. januar 2020 klokken 14.00 i Multihallen ved Køge Gymnasium. Ved sidste nytårskoncert var det sangeren og entertaineren Bobo Moreno, der fyldte Multihallen med 900 glade tilhørere - og Hjemmeværnsforeningen forventer, at der lige som sidste gang bliver meget hurtigt »udsolgt«.

Så selv om der er 900 pladser, skal man nok være klar ved tasterne, når der lukkes op for billetterne til 0,00 kr. + 0,00 kr. i gebyr. Sangeren Stig Rossen er et sikkert trækplaster, og når han går på scenen sammen med sine »gamle venner« - 35 musikere fra Hjemmeværnets Musikkorps Roskilde, så er der lagt op til en eftermiddag med »fest og farver«. Rossen behøver nok ingen nærmere præsentation. Hans musikalske erfaring og spændvidde er enorm. Skulle der være nogen, der ikke lige har Stig Rossen på nethinden, kan man gå ind på www.youtube.dk og få en forsmag på hans kunnen.

Det er Hjemmeværnsforeningen for Køge og Omegn, der - ligesom de seneste år - står for den praktiske afvikling af den gratis nytårskoncert, hvor Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland samt Hjemmeværnets Musikkorps Roskilde er stærke samarbejdspartnere. Koncerten understøttes økonomisk af - blandt andre - Køge Kultur Fond og Pro Patria Fonden.

Hjemmeværnsforeningens formand, Torben Hansson, vil sammen med Køges borgmester åbne koncerten og overbringe deres velkomst- og nytårshilsen til publikum. Hjemmeværnsforeningen i Køge er en meget aktiv forening. Foruden planlægningen af nytårskoncerten er man tæt på at have afsluttet planlægningen af et seks-dages program - blandt andet med indvielse af en ny mindesten, befrielsesgudstjeneste og koncert - i anledning af 75-året for Danmarks Befrielse i maj måned 2020. Man er nu så langt, at projektleder Bruno Juul blot skal ud og finde sponsorer til at dække de små 200.000 kroner, som det samlede projekt kommer til at koste.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk