16. oktober 2019
Henrik Henrik Wollsgaard-Iversen og Niels Christensen vil smide fed musik i hovedet på hinanden og fortælle anekdoter og andre mere eller mindre sande historier, samlet sammen gennem to lange liv i den danske og internationale jazz.
Henrik Henrik Wollsgaard-Iversen og Niels Christensen vil smide fed musik i hovedet på hinanden og fortælle anekdoter og andre mere eller mindre sande historier, samlet sammen gennem to lange liv i den danske og internationale jazz.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis jazztalk på Bygningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis jazztalk på Bygningen
Opdateret 11. juni 2019 kl. 13:01
Køge Onsdag - 11. juni 2019 kl. 08:47
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jazzinteresserede har alle muligheder for at få sig nogle gode historier, når der lørdag den 22. juni klokken 18.30 - 19.55 inviteres til Jazz Talk på bygningen. Aftenens hovedpersoner er to garvede personligheder fra den danske jazzscenen: Journalisten, tv-, og radiomanden Henrik Henrik Wollsgaard-Iversen og musikkonsulenten Niels Christensen.

De to vil smide fed musik i hovedet på hinanden og fortælle anekdoter og andre mere eller mindre sande historier, samlet sammen gennem to lange liv i den danske og internationale jazz. Vær også forberedt på at høre både kendte og ukendte udgaver af d'herrers yndlingsmusik, overraskende live-optagelser af ikoniske jazzmusikere, out-takes fra pladeindspilninger, plus hvad der ellers kan findes frem fra gemmerne.

Henrik Wollsgaard-Iversen var leder af DRs underholdningsafdeling i 1970erne og 80erne dengang, den var virkelig underholdende. Han var manden bag mange af DRs største underholdningssucceser. Duke Ellington-ekspert og ven med mange af de herboende amerikanske jazzmusikere i »gamle dage«. Han laver stadig programmer om al mulig jazz for Radio Jazz og har skrevet bøger om jazz og om Montmartre i Store Regnegade. Har et righoldigt arkiv af underholdende historier fra et langt liv i jazzen.

Niels Christensen er freelance musikkonsulent, musikalsk leder af Montmartre i Nørregade 1976-89, arrangør af koncerter i Det Kgl. Danske Haveselskab, musikproducent på Dunkers Kulturhus, Helsingborg og jazzkurator på Kulturværftet /Toldkammeret i Helsingør. Han laver programmer om swingjazz for Radio Jazz og har skrevet bøgerne »Montmartre i Nørregade«, »Rugsted/Kreutzfeldt - Kom tilfældigvis forbi« og »Ama'r nr. 1« om rock på Ama'r.

Arrangementet er en del af »Midsommerjazz på Teaterbygningen« - der er gratis adgang.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk