14. august 2020
Sygeplejerskerne Helene Christensen (til venstre) og Susan Auchenberg står bag bogen: "Må man være glad, når man er ked af det?".
gallery icon

Se billedserie

Sygeplejerskerne Helene Christensen (til venstre) og Susan Auchenberg står bag bogen: "Må man være glad, når man er ked af det?".
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis bog for børn om sorg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis bog for børn om sorg
Det er helt i orden at være glad, vred, føle skyld eller være ligeglad, når man er i sorg.
Opdateret 27. april 2011 kl. 10:58
Køge Onsdag - 27. april 2011 kl. 09:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Det er budskabet i bogen: "Må man være glad, når man er ked af det?". To sygeplejersker fra Roskilde Sygehus står bag bogen, der lægger op til snak mellem børn og voksne i familier, børnehaver, fritidsordninger og skoler.

- Vi voksne er gode til at lægge låg på vores følelser, og børn kan føle dårlig samvittighed, hvis de ikke hele tiden er kede af det. Børn skifter hurtigt mellem at være i deres leg og til at sætte ord på følelser. Bogen er et redskab for forældre og pædagoger eller bedsteforældre til at tage hul på at snakke med børn, der har mistet, forklarer Helene Christensen, der er sygeplejerske på Børneafdelingen på Roskilde Sygehus.Sammen med kollegaen Susan Auchenberg har hun kontaktet en række sponsorer for at skaffe penge til at få trykt bogen, som fås gratis. Bogen er målrettet til børn i alderen 5-10 år, der kan tegnes i bogen, og bagerst findes en stak kort, der kan bruges til vendespil eller til at lege med. Bogen er delt ind i otte forskellige områder om or eksempel vrede, angst, uro og glæde, markeret med forskellige farver.Hvert år mister cirka 3.000 børn en forælder. Helene Christensen og Susan Auchenberg kan kontaktes via Foreningen børn og sorg: www.ekstraordinaer.dk Find dem på Facebook via bogens titel: "Må man være glad, når man er ked af det?".
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk