29. maj 2020
Det blev til tre sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag til Skenved IF?s bordtennisspillere i ugens løb.
Det blev til tre sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag til Skenved IF?s bordtennisspillere i ugens løb.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God uge for Skensveds batmænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God uge for Skensveds batmænd
Køge Onsdag - 14. oktober 2019 kl. 13:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skensveds fire hold i ØBTUs turnering var i kamp i den forløbne uge. Det blev til tre sejre, en uafgjort kamp og et nederlag. Holdet i Østdanmarksserien mødte ude i FrederiksborgCentret Hillerød GI 5 og vandt efter en flot indsats med 9-5. På dette Skensvedhold spillede Ronnie Teining, Anders Jensen, Brian Ganzhorn og John Haagensen.

Skensved 2 i serie 2 havde en travl uge, onsdag spillede holdet ude i JN Meat Academy mod Trelleborg 2 og vandt en sikker sejr på 11-3. Torsdag spillede holdet hjemme i Skensvedhallen mod BTK 61, Roskilde 7. Dette Roskildemandskab gav Skensved stor modstand og var efter begge doubler foran med 6-4, men efter en stærk Skensved slutspurt blev slutresultatet 7-7. På Skensved 2-holdet i de to kampe spillede Jørn Mogensen, Henrik Mølgaard, Jess Riis Jensen og Dennis Oreskov.

Skensved 3 i serie 3 spillede ude i Ejbyhallen lokalopgør mod Ejby 3 og tabte med 3-7. På dette Skensvedhold spillede Thomas Ensbye, Jimmy Petursson og Michael Ringner.

Skensved 4 i serie 4 mødte hjemme i Skensvedhallen Lejre og vandt med 7-3. På dette Skensvedhold spillede Harry Laursen, Martin Hermansen og Freddy Madsen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk