17. maj 2021
Glarmester Steen Larsen gør klar til at forlade de lokale, han har arbejdet i sin han som 14-årig begyndte som fejedreng. Foto: Henrik Førby Jensen
Glarmester Steen Larsen gør klar til at forlade de lokale, han har arbejdet i sin han som 14-årig begyndte som fejedreng. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glarmester flytter til større rammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glarmester flytter til større rammer
Køge Onsdag - 28. juni 2019 kl. 10:47
Af Henrik Førby Jensen

Han begyndte som fejedreng i butikken i en alder af bare 14 år og har de seneste 16 været indehaver af glarmester- og tømrerforretningen på adressen Vestergade 44. Men nu flytter glarmester Steen Larsen til nye og større rammer. Adressen i de kommende år hedder Ørnevej 88 og åbningsreceptionen finder sted torsdag den 1. august.

- Jeg har aldrig arbejder andre steder, men her bor vi til leje - på Ørnevej har vi købt vores egne lokaler og får meget mere plads, forklarer den rutinerede glarmester om årsagen til flytningen.

De 250 kvadratmeter på Ørnevej bliver iøvrigt eneste forskel, fortæller glarmesteren. De fem ansatte vil være de samme og kunderne vil kunne bestille alskens glarmester- og tømrer arbejde som hidtil.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk