6. august 2020
Frisør Henriette Lindharth åbner onsdag sit galleri på Nørre Boulevarth.
gallery icon

Se billedserie

Frisør Henriette Lindharth åbner onsdag sit galleri på Nørre Boulevarth.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frisør åbner galleri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frisør åbner galleri
Køge Onsdag - 09. december 2019 kl. 14:20
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hun har arbejdet hårdt på projektet i månedsvis og nu er dagen kommet: Onsdag den 11. december klokken 15 til 18 byder frisør Henriette Lindharth velkommen til åbningen af sit nye galleri, der meget nærliggende kommer til at hedde Galleri Lindharth.

- Det er en hobby, der bliver til en levevej. Jeg er helt seriøs med det - ellers havde jeg ikke gjort det, konstaterer Henriette Lindhardt uden tøven.

Konceptet bliver sådan, at andre kunstnere kan leje sig ind som udstillere i galleriet for én måned. Det gælder både billedkunstnere, keramikere - ja, faktisk al slags kunst, fortællere Henriette Lindhardt.

Hun opdagede sine evner som kunstmaler ved lidt af en tilfældighed og var i 2005 med til at stifte Solrød Kunstforening. Nu er hun så klar til at satse mere seriøst - og altså at gøre sin hobby til en levevej. Dog uden at opgive sin frisørsalon, som galleriet deler adresse med på Nørre Boulevard 44. Den første lørdag i hver måned vil der være fernisering på nye udstillinger.

- Jeg vil ikke drive galleriet, som mange andre gør. Jeg tager ikke 60-80 procent af fortjenesten. Man betaler et fast beløb, forklarer hun.

Alle interesserede er velkommen til at kigge forbi og stille spørgsmål. Dog er det en god ide at give besked på forhånd, hvis man vil være sikker på, at galleristen ikke har kunder i frisørstolen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk