27. februar 2020
Anette og Steven Karms byder velkommen til en nyrenoveret salon med nyt navn og nyt koncept.
Anette og Steven Karms byder velkommen til en nyrenoveret salon med nyt navn og nyt koncept.
Foto: Peter Nerenst
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frisør Hairshoppen fejrer jubilæum og får nyt navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frisør Hairshoppen fejrer jubilæum og får nyt navn
Køge Onsdag - 21. januar 2020 kl. 14:55
Af Henrik Førby jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er stor travlhed i salonen hos frisør Anette Karms i disse uger - i uge 6 kan hun fejre sit 37 års jubilæum og forretningen gennemgår for tiden et større hamskifte og genopstår nyrenoveret, med nyt koncept og nyt navn.

Fremover hedder salonen på Torvet 13 Hairshoppen by Karms. Her får Anette Karms søn Steven en fremtrædende position som salon manager, fortæller Anette Karms. Et begyndende generationsskifte.

- Vi introducerer et nyt koncept, men bevarer salonens ånd. Steven er udannet hos Dennis Knudsen og har bestået sin svendeprøve med medalje. Derefter har han videreuddannet sig som teknisk frisør, stylist og make-up artist. Han har altid fingeren på pulsen - både i ind- og udland, fortæller den erfarne frisør, der åbnede sin første salon i Vestergade i 1983. Efter 27 år i Vestergade i Køge besluttede Anette Karms i 2009 at flytte. Hair Shoppen overtog lokalerne efter et bageriudsalg på Torvet 13. Og nu er det tid til en make over.

I den nye salon vil der blive lagt stor vægt på kundens oplevelse af god service og høj kvalitet, fortæller Steven Karms. Han glæder sig til at byde faste og nye kunder velkommen til en salon, der kan tilbyde klipning på et højere niveau end de fleste.

- Jeg er teknisk frisør - jeg arbejder teknisk. Du kan sammenligne det med et byggeri. Hvis du bygger et hus, skal fundamentet skal være i orden, ellers bryder huset sammen. Sådan er det også med en frisure, konstaterer Steven Karms og tilføjer:

- Den kvalitetsbevidste kunde er meget velkommen hos os. Vi sætter kvalitet og god service i højsædet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk