22. marts 2019
RB Digital er en digital platform, der giver adgang til et stort antal, især engelsksprogede, magasiner.
RB Digital er en digital platform, der giver adgang til et stort antal, især engelsksprogede, magasiner.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fri adgang til lækre magasiner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fri adgang til lækre magasiner
Køge Onsdag - 23. juni 2018 kl. 07:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

KøgeBibliotekerne booster de digitale bibliotekstilbud. RB Digital er et af de mange digitale tilbud, som bibliotekerne i Køge Kommune stiller til rådighed for borgerne. Heri er en guldgrube af internationale magasiner. For eksempel Vogue, The Economist, Rolling Stones. Kvaliteten er høj og med app'en - RB Digital - nem at gå til.

RB Digital er en digital platform, der giver adgang til et stort antal, især engelsksprogede, magasiner. Første gang du bruger RB Digital, skal du: Klikke på »se online« og logge ind med det lånernummer (cpr-nummer) og pinkode du normalt bruger til biblioteket. Derefter oprette en brugerprofil til RB Digital.

- Vi sætter pt. ekstra spot på de digitale tilbud i biblioteksrummene sådan, at flere kan få gavn af disse tilbud. Lige nu har vi udstillinger i vinduerne og på vores storskærme. For det er ærgerligt, hvis folk går glip af de digitale muligheder pga. manglende kendskab, fortæller bibliotekar Katrine Rolskov.

Noget af det der er smart ved RB Digital er, at man har ubegrænset adgang til magasinerne. Man kan downloade dem og læse dem når som helst, også når internettet er uden for rækkevidde. RB Digital kan tilgås via pc, tablet og smartphone.

- Vi har lavet en vejledning til RB Digital på vores hjemmeside, men man er også velkommen til at gribe fat i en bibliotekar for at komme i gang med app'en, slutter Katrine Rolskov.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk