18. februar 2019
Regionsmedlem Bodil Sø (V) og ansvarlig for LOF Køge har igen lokket finansminister Kristian Jensen (V) til Køge. Foto: Steen Brogaard
Regionsmedlem Bodil Sø (V) og ansvarlig for LOF Køge har igen lokket finansminister Kristian Jensen (V) til Køge. Foto: Steen Brogaard
Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag med finansministeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag med finansministeren
Køge Onsdag - 10. september 2018 kl. 15:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om det lige nu, midt i finanslovsforhandlingerne, er en meget travl tid for Kristian Jensen, så sagde han alligevel ja, da Bodil Sø inviterede ham. Faktisk har han sagt ja til hele to arrangementer for LOF Køge denne dag. Først et erhvervs-arrangement og derefter et arrangement for borgerne, som LOF Køge kalder »Hvordan bruger vi borgernes penge«.

- Vi hører så tit, at der skal spares og spares ... men hvordan ser det egentlig ud med vores velfærd? Hvor langt kan vi sammenligne Statens økonomi med vores egne private husholdninger? Og hvordan kan vi også i fremtiden få råd til at holde Danmark kørende som et af de bedste velfærdssamfund? Denne aften har du en unik mulighed for at møde finansminister Kristian Jensen direkte, og blive meget klogere på hvordan vi som samfund vælger at bruge vores penge. Der lægges op til debat med deltagerne, og du får en aften med viden og input, skriver LOF i sin pressemeddelelse.

Bodil Sø, der er ansvarlig for aftenskolen Liberalt Oplysningsforbund (LOF) i Køge, og også er regionsrådsmedlem, kom i foråret til at sidde ved siden af Kristian Jensen til Danske Regioners Generalforsamling. Og så var det jo oplagt at spørge, om han ville komme en tur til Køge, selv om han jo har mere end rigeligt at se til i hverdagen som Finansminister.

Det er ikke første gang, at Bodil Sø har fået Kristian Jensen til Køge. For nogle år siden havde hun ligeledes arrangeret et erhvervsarrangement, hvor erhvervsfolk fra Køge kunne komme i direkte dialog med Kristian Jensen. Det gentages altså nu.

Erhvervsarrangementet - inklusiv spisning - begynder klokken 17.30 og det borgerrettede arrangement begynder klokken 19.00. Tilmelding er nødvendig til begge arrangementer, og billetter kan købes på lof.dk/koege. Begge arrangementer foregår i erhvervshuset Sunpark, Gl. Lyngvej 2 i Køge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk