12. juli 2020
Tidligere formand for FN?s generalforsamling Mogens Lykketoft kommer til Køge for at fortælle om FN?s 17 verdensmål.
Tidligere formand for FN?s generalforsamling Mogens Lykketoft kommer til Køge for at fortælle om FN?s 17 verdensmål.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag med Lykketoft om FN's verdensmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag med Lykketoft om FN's verdensmål
Køge Onsdag - 10. september 2018 kl. 07:33
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køges borgmester Marie Stærke (S) kommer og introducerer tidligere formand for FN's generalforsamling Mogens Lykketoft, når Aftenskolen Lysglimt inviterer til foredrag med stof til eftertanke. Det sker onsdag den 26. september klokken 17 på Teaterbygningen Her fortæller Lykketoft om FN's 17 verdensmål og hvad de betyder for Danmark og for os der bor i Køge.

Den varme sommer har sat klimaforandringer på dagsordenen. I radio og tv tales der dagligt om, at vi bliver nødt til at ændre adfærd. Om vi bor i Køge, New York eller Bangkok, skal der ske nogle grundlæggende forandringer, hvis vores børn og børnebørn skal have en chance for at leve i en nogenlunde harmonisk verden.

Efter at have inddraget over syv millioner mennesker og tusindvis af aktører fra det internationale samfund, vedtog verdens ledere i 2015 FN's 17 Verdensmål for Bæredygtig Udvikling. Verdensmålene er en opfordring til alle verdens regeringer, virksomheder og civilsamfund om at omdirigere menneskeheden i en bæredygtig retning. "Bæredygtighedsmålene er ikke bare en fin opskrift på den 'gode' fremtid. Det er også en melding om, hvor rablende galt det kan gå, hvis vi ikke ændrer kursen for den globale udvikling NU", skriver Mogens Lykketoft i forordet til bogen "Bæredygtig global udvikling".

Før og efter foredraget vil der være nogle korte samtaler blandt deltagerne, om de udfordringer vi står over for som borger, lokalsamfund og kommune. Alle er velkommen i Teaterbygningen onsdag den 26. september klokken 17. Billetter købes på www.lysglimt.nu eller i indgangen

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk