19. oktober 2019
Indtil nu er der i år samlet hele 68.000 kroner ind i Vallø Golfklub. Det indsamlede beløb deles mellem Pink Cup og Slå et slag for kuglerne, begge under Kræftens Bekæmpelse.
gallery icon

Se billedserie

Indtil nu er der i år samlet hele 68.000 kroner ind i Vallø Golfklub. Det indsamlede beløb deles mellem Pink Cup og Slå et slag for kuglerne, begge under Kræftens Bekæmpelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første slag til kuglerne udløste tusindvis af kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første slag til kuglerne udløste tusindvis af kroner
Køge Onsdag - 05. juli 2019 kl. 12:13
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag slog 59 golfspillere ud i fantastisk vejr på Vallø Golfklubs baner.

For første gang havde turneringsudvalget valgt også at støtte Slå et slag for kuglerne, så Pink Cup og Slå et slag for kuglerne var slået sammen til en turnering. Dette sker på utallige opfordringer fra mandlige medlemmer, som er langt i overtal ved alle klubbens turneringer.

Gården var smukt pyntet med balloner og lyserødt tyl - ingen skulle være i tvivl om, at der skulle spilles Pink Cup, hvor der samles penge til brystkræft, skriver klubben.

- Omkring Slå et slag måtte vi nøjes med lidt plakater og små ting til uddeling. Ude på banen var der også pyntet med store lyserøde badedyr i søerne, og alle flag var i dagens anledning lyserøde.

Der blev spillet i fire3 rækker, A og B for kvinder, C og D for mænd.

A rækken blev vundet med 32 point af Helle Bense, Joan Nielsen blev nummer to med 32 point og Susanne Alexandersen nummer tre ligeledes med 32 point.

B rækken blev vundet af Ellis Jensen med 33 point, Kirsten Winther-Olsen nummer to også med 33 point og Kathe Nielsen nummer tre med 32 point.

I række C blev der spillet slagspil og her vandt Knud Møller Nielsen med 71 slag, Carsten Frandsen blev nummer to med 71 slag og Jeff Hansen nummer tre ligeledes med 71 slag.

D rækken spillede stablefort og Kristen Olesen vandt med 41 point, Kim Madsen blev nummer to med 41 point og nummer tre med 39 point Andreas Vidø.

Elbæk spisehus havde tændt op i grillen, så deltagerne kunne købe sig et lækkert måltid mad, mens de ventede på, at resultaterne kunne offentliggøres.

Efter præmieoverrækkelsen blev der afholdt auktion over ting, som var sponseret af et utal af forretninger, firmaer og privatpersoner. Forskellige firmaer og privatpersoner har doneret mange gode ting som gik som præmier eller blev solgt på den efterfølgende auktion. Finn Vidø var sædvanen tro auktionarius. Der blev budt godt og grundigt på tingene og i alt indbragte spil og auktionen knap 40.000 kroner.

Indtil nu er der i år samlet hele 68.000 kroner ind. Det indsamlede beløb deles mellem Pink Cup og Slå et slag for kuglerne, begge under Kræftens Bekæmpelse.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk