2. juli 2020
Cecilie Hansen med sine forældre, Køge Handelsskoles direktør Tim Christensen og uddannelseschef på EUX & EUD Business, Hans Severinsen, som overrækker blomsterne.
Cecilie Hansen med sine forældre, Køge Handelsskoles direktør Tim Christensen og uddannelseschef på EUX & EUD Business, Hans Severinsen, som overrækker blomsterne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første elev på EUX Buisness

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første elev på EUX Buisness
Køge Onsdag - 14. juni 2018 kl. 17:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To travle år på EUX Business blev kronet for Cecilie Hansen, som torsdag den 14. juni kom op i sidste fag, dansk. Nu kan Cecilie Hansen fejre, at eksamen er i hus med familie og venner - og torsdag den 28. juni kan hun sammen med årgangens EUX Business-elever fejre sig selv og hinanden til translokation på Køge Handelsskole og siden vognkørsel. Herfra deler deres veje sig ind på flere spor - for at færdiggøre EUX Business anden del på lærepladser eller gå videre med uddannelse. For Cecilie Hansen har opholdet på EUX Business på Køge Handelsskole ændret alt:

- Da jeg var færdig i folkeskolen, var jeg meget skoletræt, og jeg valgte den ungdomsuddannelse, der umiddelbart var kortest. Valget faldt på en EUD Business i Næstved. Men lærerne her syntes, at mine karaktere tydede på, jeg hellere skulle vælge en EUX Business. Og det gjorde jeg - og jeg er i dag meget taknemlig over, at de skubbede mig over i den retning i stedet. Jeg var ikke så længe i Næstved, for jeg var ikke helt tilfreds med at være der, og efter halvanden måned tog jeg sammen med mine forældre beslutningen om at skifte uddannelsessted til Køge Handelsskole, hvor jeg også nemt kunne komme til fra Haslev. Jeg faldt hurtigt godt til - lærerne var supergode, og jeg opdagede, at jeg helt vildt godt kan lide at lære. Og det har givet blod på tanden til mere. Hvor jeg tidligere havde været træt af skole, vil jeg nu rigtig gerne fortsætte med at læse. Jeg vil gerne være ergoterapeut, for at komme til at arbejde med mennesker i en afvekslende hverdag, siger Cecilie Hansen.

- Det har været to travle år med gode fag. Især spændende synes jeg engelsk, organisation og afsætningsøkonomi har været. Nu vil jeg lige fejre, det er overstået og arbejde lidt og få nogle oplevelser i sommerens løb, inden jeg fortsætter på uddannelse.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk