23. januar 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flagfest med komtesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flagfest med komtesse
Køge Onsdag - 12. juni 2018 kl. 08:37
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Valdemarsdag fredag den 15. juni klokken 19 er der Flagfestgudstjeneste i Køge Kirke. Sognepræst Charlotte Dybdahl Winther er prædikant. Komtesse Josephine af Rosenborg er gæst og overrækker faner til Borup Idrætsforenings gymnastik afdeling, Greve Privatskole og Maribo Gymnastikforening.

Greve Pigegarde spiller som optakt til flagfestgudstjenesten. Der deltager et stort antal foreninger, spejdere, hjemmeværn m.f. med faner, som tidligere år er modtaget fra Danmarks-Samfundet. Fanerne føres ind i kirken under ledelse af Anders Lund Rasmussen til Prins Jørgens March ved Køge kirkes organist og 2 trompeter fra Køge Byorkester. Koret Aspirata Vocalis med dirigent Jan Røeboe medvirker

Viceborgmester Bent Sten Andersen holder talen for Dannebrog. Efter arrangementet i Køge kirke går alle med Greve Pigegarde og faner til Køge Torv, hvor der spilles musik. Der er lagt op til en stor kulturel folkefest med sang og musik om vort flag Dannebrog.

Arrangementet er offentligt og alle er velkomne. Der afsluttes med reception og forfriskning i Køge Rådhus kantine.

På Valdemarsdag og dagene omkring kan man møde sælgere af det lille Valdemarsflag. Salget er grundlæggende for uddelingen af fanerne. Tag godt imod sælgerne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk