18. juni 2021
Barnebarnet Liam kommer på armen hos butikschef og mormor Tina Sellberg under forberedelserne til åbningen på torsdag.

Foto: Henrik Førby Jensen
gallery icon

Se billedserie

Barnebarnet Liam kommer på armen hos butikschef og mormor Tina Sellberg under forberedelserne til åbningen på torsdag. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familiebutikken fik navn efter Liam

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familiebutikken fik navn efter Liam
Køge Onsdag - 08. april 2018 kl. 17:34
Af Henrik førby Jensen

Høj kvalitet til gode penge er sloganet for Køges nye børnetøjsforretning, der torsdag åbner på adressen Brogade 24. Dermed afløser den ene børnetøjsforretning den anden, idet butikken indtil nu har huset butikken Tøj Til Trolle. Det er derimod det samme personale, som tager imod kunderne. Butikschef Tina Sellberg og salgsassistent Lisbeth Vuust står stadig bag disken.

Forklaringen er en smule kringlet - og dog: da butikken kom til salg valgte Tina Sellbergs datters svigerfar Anders Pedersen nemlig at købe forretningen og at ansætte Tina Sellberg som butikschef. Datteren Annemette Sellberg står for makedsføringen, mens børnebørnene Louie, Liam og Ana tilsammen har inspireret til butikkens navn.

I forbindelse med åbningen vil der være gode åbningstilbud og følgere på Facebook og Instagram kan deltage i en konkurrence om gavekort.

På hylderne kan kunderne finde børentøj til aldren 0 til 12 år i mærker som Joha, Creamie, Wheat, Kids Up, Melton, Mikk-Line, Sofie Schnoor og My Teddy.

- Børnetøj i høj kvalitet er en mangelvare i Køge og vi kender jo byen og kunderne kender os - forhåbentlig for noget godt, siger butikschefen med et stort smil til fotografen og barnebarnet Liam.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk