29. maj 2020
Radio- og tv-vært Mathias Hammer sidder i det udvalg, der netop nu arbejder med at udvælge sangene til den kommende udgave af Højskolesangbogen.
Radio- og tv-vært Mathias Hammer sidder i det udvalg, der netop nu arbejder med at udvælge sangene til den kommende udgave af Højskolesangbogen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fællessang og foredrag om den nye Højskolesangbog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fællessang og foredrag om den nye Højskolesangbog
Køge Onsdag - 16. oktober 2019 kl. 09:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næste år udkommer den 19. udgave af Danmarks bedst sælgende bog, nemlig Højskolesangbogen. I den forbindelse inviterer Køge Biblotek til foredrag og fællessang med Mathias Hammer på Køge Bibliotek mandag den 28. oktober klokken 19.00. Mathias Hammer er kendt som musikformidler, radio- og tv-vært og sidder i det udvalg, der lige nu arbejder på at udvælge sangene til den kommende udgave. Udvalgets arbejde har allerede vakt debat. Skal man synge om ramadan? Og hvorfor er den danske sang en ung blond pige? Denne aften fortæller Mathias om udvalgets arbejde og overvejelser. Hvilke dilemmaer står de overfor? Hvad er en god højskolesang? Og hvordan balancerer man mellem tradition og fornyelse?

Mathias Hammer er også uddannet pianist og vælger og akkompagnerer aftenens fællessange, der dels afspejler årstiden, dels er blandt hans foretrukne sange. Desuden vil han præsentere nogle af de sange, som muligvis kan ende i den nye Højskolesangbog.

Foredraget præsenteres i samarbejde mellem Hold Hjernen Frisk og KøgeBibliotekerne. Billetter til kan købes via koegebib.dk eller på biblioteket.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk