21. september 2020
Leo Adolph har 30 års erfaring på de skrå brædder og et par tusinde jobs i bagagen - en folkelig spillemand af folket og af hjertet.
Leo Adolph har 30 års erfaring på de skrå brædder og et par tusinde jobs i bagagen - en folkelig spillemand af folket og af hjertet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fællessang og bægerklang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fællessang og bægerklang
Køge Onsdag - 13. april 2019 kl. 14:02
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til fællessang og bægerklang, når Leo Adolph fra Karl Herman´s Trio gæster Hugos Kælder torsdag den 18. april klokken 20.

Her kan gæsterne ifølge pressemeddelelsen opleve en brændende veloplagt entertainer der altid giver sig selv 100 procent i musikkens navn.

»Du kender måske Leo som forsanger i Karl Herman's Trio. Bandet har optrådt mere end 1500 gange i hele Danmark med John Mogensens og egne sange. CD'er, DVD, TV, radio, festivaler, markedspladser, værtshuse, kulturhuse blev leveret og tæsket igennem. Repertoiret er John Mogensen, men er sideløbende blevet udvidet med alt dét, der inspirerede John, som Danmarks ukronede konge, og dansktop, country, rock'n roll suppleret med egne sange. Ånden, naiviteten og det glade vanvid er stadig total intakt. John Mogensen er grundstenen i Leo's repertoire, men han glemmer ikke publikums lyst på andre store kunstnere som for eksempel Kim Larsen og Teddy Eddelmann osv«, lyder det.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk