26. oktober 2020
Cirkus Arena byder velkommen til en eventyrlig forestilling med klovnen i centrum. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Cirkus Arena byder velkommen til en eventyrlig forestilling med klovnen i centrum. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eventyrligt cirkus i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eventyrligt cirkus i byen
Køge Onsdag - 09. august 2018 kl. 10:18

Eventyret fortsætter i Cirkus Arena, når teltet snart slås op i Køge. Sådan lyder det i en pressemeddelelse, hvor det lyder, at i år står rapperen Clemens bag Cirkus Arenas nye eventyr om Klovnen og Kronprinsen. De tager Køges børn og voksne med på en magisk cirkusrejse i jagten på den tabte tåre. Det sker torsdag den 16. august klokken 17 i det store rødgule cirkustelt ved Køge Marina.

Cirkusdirektør Benny Berdino udtaler:

- I år har vi givet bolden videre til Clemens, som har skabt en helt nytænkt cirkusforestilling med eventyr og nyskrevne rap- og popsange. Clemens har fortsat den eventyrstil, vi indledte med sidste års forestilling, og vi er meget glade for de mange flotte tilkendegivelser, vi har fået. Det er stort at opleve, når alle mellem 2 og 99 år kan samles om den samme oplevelse«.

Clemens, der tidligere har stået bag teatersuccesen Cykelmyggen Egon og Terkel i Knibe - the musical, har både instrueret og skrevet årets eventyrlige forestilling. Eventyret handler om pauseklovnen der fyres fra cirkus, da ingen længere har tid til pauser i deres travle hverdag. Pauseklovnen rejser derfor ud i verden, hvor han besøger sine venner for at finde et nyt talent.

Clemens medvirker desuden selv som klovnen og deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino, der sætter en eftersøgning i gang efter den forsvundne pauseklovn. Klovnen er nemlig i besiddelse af noget meget magisk, der kan redde Kronprinsens cirkusmaskine, som uheldigvis gik i stykker, da klovnen forlod cirkus.

Rejsen bliver lang og farefuld for dem begge, og undervejs møder de både balancerende astronauter fra det ydre rum, drillesyge hunde, en fræk jonglør, smukke spanske heste og en trapezkunstner der kan vende hele verden på hovedet.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk