8. maj 2021
En sværfisk på to meter og 30 centimeter er en af de mange lækkerier, som gæsterne hos Restaurant Arken på smage på i denne sæson.                  Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

En sværfisk på to meter og 30 centimeter er en af de mange lækkerier, som gæsterne hos Restaurant Arken på smage på i denne sæson. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu vildere fiskebuffet hos Restaurant Arken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu vildere fiskebuffet hos Restaurant Arken
Køge Onsdag - 26. juni 2017 kl. 12:59
Af Henrik Førby Jensen

Fredag tog Restaurant Arken hul på en ny sæson med Danmarks største fiske- og skaldyrsbuffet. Til lejligheden havde Linné og Peter Sommer indkøbt en flot sejlfisk og gæsterne kan i det hele taget se frem til en endnu mere varieret buffet end hidtil, lover Linné Sommer.

- Fiske- og skalsdyrsbuffeen bliver større og vildere. Der vil ære flere ting på buffeteen end der plejer at være. Vi har ti kokke i gang i køkkenet og vi har skaffet en 420 kilo tung Lupino og en sværdfisk på 2 meter og 30 centimeter, fortæller Linné sommer, der blandt meget andet også kan byde på snow crap fra Nordatlanten.

Restaurantens indkøb er faktisk så stort, at der tre gange om ugen ankommer en særtransport med friske fiske og skaldyr på Køge Marina.

- Desuden har vi 750 østers klar til buffeteen - jeg har truet med at melde vores østersåbnere til danmarksmesterskaberne. De åbner cirka 500 østers hver aften, griner Linné Sommer.

På grund af den store efterspørgsel har nogle tidligere ringet forgæves for at reservere bord til Restaurant Arkens fiske- og skaldyrsbuffet - for at imødekomme den store efterspørgsel udvider Linné og Peter Sommer nu muligheden for at reservere bord. I denne sæson vil der således være fiske- og skaldyrsbuffet torsdag og fredag som hidtil - samt onsdag.

- Vi har venteliste de næste fire fredag, men der er ledige pladser torsdag. Når de er fyldt op åbner vi for reservation onsdag, fortæller Linné Sommer.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk