18. januar 2019
Annette Heick og Martin Brygmann med håndlavet kurv fra Hammershus Fairtrade.
gallery icon

Se billedserie

Annette Heick og Martin Brygmann med håndlavet kurv fra Hammershus Fairtrade.
Foto: Photographer: Jacob Crawfurd
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En god historie fra Afrika

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En god historie fra Afrika
Køge Onsdag - 17. april 2018 kl. 17:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge: Torsdag den 26. april holder Morten Ledskov fra Hammershus Fairtrade foredrag om virksomhedens produktion i Afrika, blandt andet de flotte, håndflettede kurve fra Ghana, som holder 550 kvinder beskæftigede, messing- og læderprodukter fra Burkina Faso. Det sker hos Kasouga i Nørregade 37D, som denne aften giver rabat på kurve, messingfigurer og læderæsker.

Befolkningen i de fleste afrikanske lande vokser kraftigt og FN forventer en fordobling af befolkningen på hele kontinentet inden for de næste 40 år - til to milliarder mennesker.

- Det er skræmmende perspektiver, hvis der ikke samtidig skabes millioner af nye arbejdspladser. Det kræver at Afrika kommer ind i verdenshandelen og at private virksomheder investerer og producerer i langt højere grad end i dag, påpeger indehaver af Kasouga, Lyd Ahlstrand.

I foredraget indgår også introduktion til Kasougas udstilling En Flette-landsby i Ghana, der åbner samme dag. Udstillingen sættes om i samarbejde med Hammershus Fairtrade. Der serveres mod betaling varme hveder, vin og vand. Tilmelding i butikken eller på mail til lyd@kasouga.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk