16. januar 2019
Tidligere formand for Kultur- og Idrætsudvalget Anette Simoni fik æren af at klippe den røde snor. Foto: CrossGym Bjæverskov
gallery icon

Se billedserie

Tidligere formand for Kultur- og Idrætsudvalget Anette Simoni fik æren af at klippe den røde snor. Foto: CrossGym Bjæverskov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En crossfit drøm gik i opfyldelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En crossfit drøm gik i opfyldelse
Opdateret 13. juni 2018 kl. 12:08
Køge Onsdag - 13. juni 2018 kl. 12:03
Af henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag åbnede et nyt udendørs træningsanlæg ved Skovbohallen i Bjæverskov. Åbningsceremonien blev indledt med en tale af formand for IF Frem Bjæverskov Gymnastik Grethe Pedersen, som gav ordet videre til tidligere formand for Kultur- og Idrætsudvalget Anette Simoni.

Anette Simoni fik æren af at åbne anlægget ved at klippe snoren over, fordi hun i sit tidligere virke i Kultur- og Idrætsudvalget har arbejdet for at gøre drømmen om et udendørs anlæg i Bjæverskov til virkelighed.

Efter flere års drømmerier er anlægget nu en realitet med økonomisk støtte fra de andre afdelinger i IF Frem, Køge Kommune og SEAS-NVE, samt stor frivillig arbejdsindsats fra de mange Crossgym-medlemmer. - Der er i flere weekender blevet arbejdet med at rydde en gammel ramponeret skateboardrampe af vejen, rydde buskads og klargøre terrænet til i første omgang et firkantet område med godt faldunderlag til de forskellige forhindringer, fortæller Helene Clement Andersen, medlem af CrossGym Bjæverskov.

Banen rummer forhindringer som »Monkey Bars« til at gå armgang og til at lave forskellige andre armøvelser, barrer i forskellig højder til forskellige kropshævningsøvelser og et par stiger, der er gravet ned i underlaget til pulsøvelser.

Omkring anlægget er der terræn til blandt andet øvelser med store tunge reb, traktordæk og en kuperet bakke til konditionsøvelser. De engagerede instruktører har desuden mange idéer til videre udbygning af træningsfaciliteter i samarbejde med lokale virksomheder.

Til ceremonien kunne alle de fremmødte nyde både søde og sunde lækkerier skænket af Skovbohallens Bistro og KonditorBager Bjæverskov.

Det nye udendørs anlæg er ikke kun forbeholdt nuværende Crossgym-medlemmer. Anlægget er åbent for alle, hvilket giver de øvrige afdelinger i IF Frem mulighed for at supplere egen træning, og samtidig åbner CrossGym Bjæverskovs 4 uddannede instruktører traditionen tro sommertræningshold op for alle i hele juli og august - gratis.

- Så har du lyst, er du velkommen til at komme og prøve kræfter med træningsformen her i sommerperioden, tirsdage og torsdage fra klokken 18 til 19 og søndage fra klokken 9 til 10 ved den store p-plads på Halvejen 12 i Bjæverskov. Det eneste, du skal medbringe er bevægeligt tøj tilpasset vejret og en stor fyldt drikkedunk, siger Helene Clement Andersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk