4. juli 2020
Der er mulighed for at blive klogere på børn og unges brug af computerspil på Køge Bibliotek.
Der er mulighed for at blive klogere på børn og unges brug af computerspil på Køge Bibliotek.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Computerspil - på godt og ondt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Computerspil - på godt og ondt
Køge Onsdag - 22. april 2019 kl. 08:11
Af torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvilken betydning har computerspil for børns trivsel, læring og sociale kompetencer? Nogen siger det ene, andre det stik modsatte, men det er forældrenes ansvar at træffe de bedste valg for deres børn! Synes du også det er svært?

Sammen med den lokale forening, Køge Nord E-sport har Køge Bibliotek indbudt tre eksperter til at debattere børn og unges brug af computerspil. Det er tirsdag den 30. april klokken 19 på Køge Bibliotek.

Panelet består af David Madsen, psykolog og stifter af Dansk Center for Behandling af Computerspils- og onlineafhængighed, Thomas Koed, formand for Esport Danmark og Thorkild Hanghøj, lektor i spil og læring ved Aalborg Universitet.

- Publikum er mere end velkomne til at stille spørgsmål til paneldeltagerne. Du kan også sende det til os på fakta@koege.dk, så tager vi det med, siger bibliotekar Tine Daugberg.

- Efter paneldebatten bliver der mulighed for at tale på kryds og tværs med eksperterne og med medlemmer fra Køge Nord E-sport. Lad os blive klogere sammen på spiluniverset, lyder det fra bibliotekaren. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via koegebib.dk eller på det lokale bibliotek.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk