19. oktober 2019
Kom og byg en bæredygtig båd ? og tag den med ud på sin første sejltur i bassinet ved Gule Hal. Foto: Martin Håkan/CoverGanda.dk.
Kom og byg en bæredygtig båd ? og tag den med ud på sin første sejltur i bassinet ved Gule Hal. Foto: Martin Håkan/CoverGanda.dk.
Foto: Martin Håkan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byg dig en bæredygtig båd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byg dig en bæredygtig båd
Køge Onsdag - 21. maj 2019 kl. 10:19
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bæredygtighed er et vigtigt buzz-ord i børnenes univers. De hører om det i skolen og lærer, hvordan vi alle hver især passer bedre på vores verden, så den også er der til de fremtidige generationer.

På Køge Billedskoles næste kreative børneworkshop handler det om bæredygtighed. Her skal børnene prøve at bygge en bæredygtig båd ud af genbrugsmaterialer såsom mælkekartoner, plastikflasker og emballage.

- Børn er gode til at tænke over bæredygtig adfærd, fordi de hører om det i skolen, i børnehaven, i nyhederne og på de sociale medier. Derfor er det tanken, at vi skal bygge bæredygtige både på vores næste workshop. Og vi skal ikke kun bygge bådene - de kan også komme ud og sejle i bassinet lige uden for Gule Hal, siger billedkunster Rikke Feld fra Køge Billedskole, der står klar med inspiration, vejledning og gode råd.

I dagene op til workshoppen må børnene meget gerne samle genbrugsmaterialer sammen f.eks. fra husholdningen og tage det med til workshoppen. Alternativt vil der også være materialer, børnene kan bruge, når de kommer til workshoppen.

Bag de kreative børneworkshops står Køge Billedskole, der sammen med Køge Kyst, arrangerer ti workshops hvert år, dog ikke juli og december.

Du kan se en oversigt over de kommende workshops på www.koegekyst.dk eller i Bylivskalenderen 2019. På Køge Kysts Facebook - dk.facebook.com/kkbyliv/ - kan du se alle kommende arrangementer, ligesom du kan se, hvem der helt sikkert deltager, og hvem der måske deltager. Måske er der nogle, du kender?

- Kom og byg en båd lørdag den 25. maj klokken 13 til 17. Det eneste, du skal gøre, er at møde op i Gule Hal, Strandpromenaden 1 i Køge. Du behøver ikke at tilmelde dig forinden, og det er ganske gratis at deltage, skriver Køge Billedskole.

Du er velkommen til at invitere venner og legekammerater med, så I er flere, der kender hinanden rigtig godt, som kan bygge bæredygtige både sammen.

I samme tidsrum som workshoppen kan du også skate i Gule Hal Skatepark, hvis du har brug for lidt mere fart og spænding.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk