16. september 2019
Nyvalgt overmester Jimmi Hansen.
Nyvalgt overmester Jimmi Hansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Broderloge med ny ledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Broderloge med ny ledelse
Køge Onsdag - 14. april 2019 kl. 08:11
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Broderloge nr. 22 Niels Juel, der er en del af Odd Fellow Ordenen i Køge, fået valgt og indsat ny ledelse for de næste to år.

Til logens overmester (formand) Jimmi Hansen, til undermester Niels Vestergaard, til sekretær Kim Panton, til kasserer er genvalgt Bo Andersen og til skatmester (regnskabsfører) er genvalgt Erik Andresen. Derudover fortsætter den tidligere overmester Henrik Ibsen på posten som fungerende eksmester.

Logens nyvalgte overmester Jimmi Hansen er 47 år og har været medlem af Odd Fellow Ordenen siden 2007.

- Det er et medlemskab jeg har været utrolig glad for. Jeg tror, mange mennesker forbinder en loge med noget utidssvarende noget for gamle mænd. Det vil jeg gerne ramme en tyk pæl igennem. At være medlem af Odd Fellow Ordenen er udtryk for en livsholdning, hvor tolerance og næstekærlighed er de bærende elementer, siger Jimmi Hansen.

- Odd Fellow Ordenen bygger på et etisk grundlag og dens formål er at udbrede venskab, kærlighed og sandhed mellem menneskerne. Medlemmerne benævnes som Odd Fellow brødre, og det gør vi for at understrege, at vi tager del i hinandens glæder og sorger. Vi er hinandens netværk og vi knytter nære venskaber på tværs af alder, stilling og position i samfundet, tilføjer han.

Odd Fellow Ordenen blev stiftet den 26. april i 1819 i USA af en smed ved navn Thomas Wildey. Ordenen kan derfor den 26. april 2019 fejre 200-året for stiftelsen. Odd Fellow Ordenens lære om medmenneskelighed og næstekærlighed er stadig lige aktuelt, og budskabet når helt klart ind til os moderne, fortravlede mennesker.

- Vi kan tydeligt se, at flere og flere erhvervsaktive og ikke mindst mænd, der ikke længere er erhvervsaktive, søger et netværk, som ikke er arbejdsrelateret. Det er her loge livet har meget at give den enkelte Vi har logebrødre fra hele vores store lokalområde, som dækker fra Greve i nord til Borup i vest og hele Stevns, oplyser den nye formand.

Ønsker man at vide mere om det at være Odd Fellow broder i Køge, kan man besøge logen, der er beliggende i Odd Fellow Gaarden, Jernbanegade 10 i Køge fredag den 26. april mellem klokken 17.00 og klokken 20.00, hvor der holdes åbent hus. Man kan også kontakte broderloge nr. 22 Niels Juels nyvalgte overmester Jimmi Hansen på e-mail om22@niels-juel.oddfellow.dk.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk