1. oktober 2020
Den store restaurant med de hyggelige båse egner sig både til store selskaber og intime middag.                                  Foto: Henrik Førby Jensen
gallery icon

Se billedserie

Den store restaurant med de hyggelige båse egner sig både til store selskaber og intime middag. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brasilliansk gæstfrihed hos Restaurant Siesta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brasilliansk gæstfrihed hos Restaurant Siesta
Køge Onsdag - 27. september 2017 kl. 12:06
Af Henrik Førby Jensen

Der kommer en helt ny type spisested til byen, når Restaurant Siesta åbner i Strædet 28. september. Restaurantens koncept opstod oprindeligt i staten Minas Gerais i Brasilien, fortæller kok Kim Hamilton, der er tilknyttet restauranten som konsulent i opstartsfasen.

- Vi kombinerer den brasilianske grilltradition (churrasco), og ideen med at grille roterende kød (rodizio). Minas Gerais var og er stadig i dag ideel for kvægavl - og oprindeligt gravede brasilianske cowboys - kaldet gauchos - store huller i jorden og tændte bål for at kunne grille deres kød på spyd, der roterede over gløderne. Gauchoerne var kendte for deres gavmildhed og gæstfrihed, fortæller han.

- Vi synes, der mangler en ny type restaurant i Køge og vi ligner ikke byens andre restauranter. Hverken i indretningen eller på menukortet, konstaterer han.

I september og oktober måned har restauranten åbningstilbud - der er 20 procent rabat på hele regningen, inklusiv den i forvejen prisvenlige brunchbuffet, som er på menuen alle dage.

- Vi forventer egentlig ikke at tjene noget på vores brunch de første par måneder - og vi håber, at vi kan gøre det så godt, at folk får lyst til at komme igen og igen, siger Kim Hamilton.

Det store lokale i Strædet er opdelt i to afdelinger: Restaurant Siesta i det store lokale og den mindre og hyggelige Café De Lune i lokalet ved siden af. Her er der intim pubstemning, som leder tankerne hen på Paris eller London.

»Hos Café de Lune byder vi velkommen til en fransk inspireret café, der har en autentisk franske stemning og atmosfære. Vi har et stort menukort, der både rummer mad, kaffespecialiteter, drinks, cocktails og smoothies«, hedder det på hjemmesiden.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk