15. oktober 2019
Hvis vejret tillader det, vil klubben invitere gæsterne til selv at prøve at flyve med et rigtigt modelfly.
gallery icon

Se billedserie

Hvis vejret tillader det, vil klubben invitere gæsterne til selv at prøve at flyve med et rigtigt modelfly.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borup Modelflyvere slår hangarportene op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borup Modelflyvere slår hangarportene op
Køge Onsdag - 14. maj 2019 kl. 09:07
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borup Modelflyvere inviterer igen i år til Modelflyvernes Dag - denne gang søndag den 26. maj klokken 11.00 til 16.00.

- Kom ud og se på de mange spændende fly, få en snak med vores medlemmer, og hvis vejret tillader det, så inviterer vi på en prøvetur med et af vore skolefly, opfordrer klubben.

Søndag den 26. maj afholder alle danske Modelflyveklubber Modelflyvningens Dag. Det betyder, at alle Danmarks omkring 100 modeflyveklubber slår hangarportene op for alle, der kunne tænke sig en time eller i to i selskab med entusiastiske, modelfly piloter og konstruktører. Skulle sulten eller tørsten indfinde sig så vil der på pladsen vil der være mulighed for at købe øl, vand og pølser..

- Vores modelfly spænder fra flotte svævefly til kopier af rigtige flyvemaskiner, de har alle det til fælles, at de er fascinerende og smukke, og så flyves de på samme måde som et rigtigt fly. Vi vil også gerne vise, at modelflyvning ikke blot er flyvning men at, megen tid går med bygning og vedligeholdelse af vores fly, og sidst men ikke mindst, så har vi en rigtig god klubånd og et godt kammeratskab, skriver klubben.

Mange af medlemmernes fly vil være udstillet på flyvepladsen Og der er mange forskellige af dem, store og små, svævefly, motorfly både brændstof og el. Lyden af snurrende motorer kommer ikke til at forstyrre samtalen, for moderne motorer støjer ikke meget.

- Vi vil invitere til en prøvetur på vores modelflysimulator i vores klubhus. Der vil det være muligt at afprøve sine færdigheder med et modelfly, uden risiko for at kunne ødelægge noget, lover borup Modelflyvere.

Hvis vejret tillader det, vil klubben invitere gæsterne til selv at prøve at flyve med et rigtigt modelfly.

- Vi har i klubben begynderfly med dobbeltstyring lige som i en skolevogn, og på Modelflyvningens Dag vil vi invitere til en prøvetur, så man selv kan prøve, hvordan det er at flyve et modelfly. Så længe der er en instruktør ved siden af, kan der ikke ske noget, skriver klubben videre.

På pladsen vil der være mulighed for at købe øl, vand og pølser, så vi håber, at rigtigt mange vil besøge Borup Modelflyvere på modelflyvepladsen Ringstedvej 657, 4100 Ringsted ved Slimminge.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk