13. august 2020
Den nye single fra Kim Schwartz ramte planeten den 10. januar, oplyser hans pladeselskab.
Den nye single fra Kim Schwartz ramte planeten den 10. januar, oplyser hans pladeselskab.
Foto: Henning Bjørn Christiansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bekymret Schwartz kalder supermand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bekymret Schwartz kalder supermand
Køge Onsdag - 14. januar 2020 kl. 19:40
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Man blir bekymret når man ser sig omkring. Verden har mistet balancen. Alting handler om sex og skal rime på Hollywood«.

Sådan lyder de første linjer i en helt ny udgivelse fra sangeren og sangskriveren Kim Schwartz der igennem de sidste 25 år har boltret sig musikalsk i diverse genrer, spillet et utal af koncerter solo med sin guitar og med Det Lille Band for alt lige fra præsidenter til kassedamer/herrer.

Et gennemgående kendetegn i Kim Schwartz´ sange og karriere er, at han hverken kan eller vil sættes i bås, men at han skriver med hjertet, udgiver det han føler for, uden hensyntagen til tidens trendy lyd og andres folks forventninger. Ærligheden skinner igennem på de fleste sange, hvad enten det er den lille uskyldige popsang eller en af Kims mange fine ballader med dybere indhold.

Selv siger Kim Schwartz om sit 25 års jubilæumsår 2020:

- Puha, man blir jo helt forpustet! Folk har jo nok i sig selv og er fanget i selfieland, kæmper som desperate om den sidste plads i solen og tager alle virkemidler i brug og ganske ofte uden nogen form for selvjustits eller omtanke. Det er lidt ligesom den der om, at når katten er ude, spiller musene på bordet. Der er jo ikke rigtig nogen, der gør indsigelser, så der er sådan set rigeligt med plads og mulighed for at forsætte. Middelmådighed og tomhed synes at vokse i blandt mennesker, som så desværre er medvirkende til at vores store fælles projekter som For eksempel kærlighed, familien, jordkloden, almindeligt samvær, kommunikation og ikke mindst engagement og oprigtig interesse i hinanden lige så stille ryger fløjten i jagten på følgere, like´s og diverse. Ensomheden synes at brede sig i befolkningen i en for stor grad. Hvis vi ønsker en ændring på disse punkter, må vi se at komme ud af starthullerne alle sammen, hvis jeg eller skulle have noget at skulle have sagt - og det har jeg. Derfor tager jeg min guitar og skriver og synger en sang om det jeg ser og er der bud efter det ude i den store verden, rykker jeg gerne ud. Ellers går det såmænd meget godt - hvad med dig?

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk