3. august 2021
Theilgaards er ikke gået konkurs - driften fortsætter i et nyt og stabilt selskab, understreger Thomas Hansen. Foto: Henrik Førby Jensen
Theilgaards er ikke gået konkurs - driften fortsætter i et nyt og stabilt selskab, understreger Thomas Hansen. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anklage om bedrageri: Restauratør føler sig snydt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anklage om bedrageri: Restauratør føler sig snydt
Køge Onsdag - 05. juli 2017 kl. 16:03
Af Henrik Førby Jensen

Skifteretten i Roskilde har taget den Køge-baserede virksomhed Diverse 2 ApS under konkursbehandling, fremgår det af Statstidende. Dette sker i forbindelse med en økonomisk konflikt, som er opstået i ledelsen.

Diverse 2 ApS har under ledelse af Niels Groth drevet musikarrangementerne i selskabslokalerne Theilgaards i Den Hvide By

Chefkok og daglig leder af stedet, Thomas Hansen bekræfter konkursen.

- Men det betyder ikke at Theilgaards er konkurs. Virksomheden har fået nye ejere og ny økonomisk støtte, som gør, at den videre drift fortsættes i et nyt og stabilt selskab uden Niels Groth, siger Thomas Hansen.

Han forklarer, at den tidligere forretningspartner har vist uansvarlighed og dårlig handlekraft når det gjaldt virksomhedens økonomiske virke og har pålagt Niels Groth et påkrav »af betydelig karakter«.

Thomas Hansen har desuden orienteret Theilgaards faste samarbejdspartnere om forløbet, hvor der, ifølge ham, systematisk igennem en årrække er trukket midler ud af kontoen for egen vindings skyld.

Kokken føler sig bondefanget og oplyser, at han for fem måneder siden fandt ud af, at han var ført bag lyset af Niels Groth.

- På det tidspunkt lukkede vi for hans (Niels Groths red.) adgang til diverse konti. Jeg føler mig udnyttet - jeg har bare knoklet. Folk, der kender mig, ved, at de kan stole på mig. Det ved vores faste samarbejdspartnere også, siger Thomas Hansen.

Skifteretten modtog officielt konkursbegæringen 8. maj.

DAGBLADET har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Niels Groth.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk