11. december 2019
Pernille Aalund: Vi har selv løsningen på langt de fleste af livets problemer - det begynder med vores egen overbevisning. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Pernille Aalund: Vi har selv løsningen på langt de fleste af livets problemer - det begynder med vores egen overbevisning. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aalunds Peptalk om livets store spørgsmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aalunds Peptalk om livets store spørgsmål
Køge Onsdag - 22. juli 2019 kl. 12:55
Af AF HENRIK FØRBY JENSEN
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den landskendte stemme i telefonen er tydelig og let genkendelig. Ordstrømmen falder hurtigt og budskabet er klart.

- Det er en peptalk og alle mine foredrag er baseret på tusindvis af timers research og samtaler med kvinder. Jeg sætter fokus på den transformation, som mange søger og som er latent hos mange, oplyser Pernille Aalund.

Torsdag den 15. august har du mulighed for at indtage en skøn tapas i dejligt selskab og opleve en levende og nærværende fortæller, lover Bjæverskov Forsamlingshus i invitationen til det kommende foredrag med den tidligere tv-vært. Hun holdt 59 foredrag sidste år og modtager jævnligt tak fra taknemmelige tilhørere.

- Jeg får mails fra folk, der skriver, at de halvanden time har ændret deres liv. Det er et foredrag, der flytter folk og rør dem. Og der er også plads til et godt grin, forsikrer Pernille Aalund.

- Jeg tror, at mangel på virkelige værdier giver anledning til smerte og angst. Der er ikke nogen enkeltstående opskrift på lykke. Det, der ikke giver mening for den ene, giver ikke mening for den anden, har hun blandt andet udtalt til Magasinet Liv.

- Jeg ved, at lykken er betinget af andre ting end nyerhvervelser, erobringer og plastickort, jeg kan handle med, når jeg har lyst til det. I min dagligdag har jeg sat mig selv fuldstændig fri, fortæller hun B.T.

En kendt sandhed i terapiarbejde er, at alle bærer rundt på en mental kuffert, som kan være mere eller mindre tung. Og at det kan være nødvendigt og gavnligt at få ryddet op i kufferten. For Pernille Aalund blev den nye tilværelse i Ledøje et vendepunkt i livet, hvor hun lagde stress og materielt jag bag sig. Hun er klar til at dele ud af sine erfaringer i Bjæverskov Forsamlinghus.

- Alle møder modstand i livet, men det handler om: Hvilken plante vander du? Det må man første finde ud af. Og så må man finde ud af med sig selv, hvilken plante, man ønsker at vande. Hvis du sætte fokus på alle de dårlige ting hos din ægtemand, får I et dårligt ægteskab - hvis du sætter fokus på de gode ting, vil det blomstre. Det er op til dig selv. Vi har selv løsningen på langt de fleste af livets problemer - det begynder med vores egen overbevisning. Det samme gælder sygdom. Vrede og bekymringer nedbryder dig, men hvis du tror på, at du bliver rask, udvikler kroppen »killer cells«. Det er videnskabeligt bevist, konstaterer Pernille Aalund.

Foredraget med Pernille Aalund kan opleves i Bjæverskov Forsamlinghus torsdag den 15. august. Fra klokken 18 er der mulighed for at indtage tapas, foredraget begynder klokken 19.

Billetter til foredraget kan købes via billetto.dk - tilmelding til tapas kan ske senest den 8. august på sms 20460806 eller bjaeverskovforsamlingshus.com.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk