24. april 2019
Prismodtagerne hos EDC Selandia Vejgaard & Patnere i Ejby.
Prismodtagerne hos EDC Selandia Vejgaard & Patnere i Ejby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets læreplads: EDC Selandia Vejgaard & Partnere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets læreplads: EDC Selandia Vejgaard & Partnere
Køge Onsdag - 23. oktober 2018 kl. 09:49
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvert år kårer landets erhvervsskoler de bedste lokale lærepladser inden for de merkantile og de tekniske områder for at inspirere flere virksomheder til at tage samfundsopgaven med at tage elever på sig. Forleden var to repræsentanter fra Køge Handelsskole i Ejby for at fejre, at EDC Selandia Vejgaard & Partnere løber med titlen og æren lokalt i 2018-udgaven af kåringen.

Ida-Marie Scheer fra Næstved er i gang med sin uddannelse som kontorassistent med speciale i administration med en læreplads hos EDC Selandia Vejgaard & Partnere. Hun havde indstillet sin læreplads til Årets læreplads i den lokale konkurrence udstedt af EUX & EUD Business på Køge Handelsskole. Uddannelseschef fra afdelingen, Hans Severinsen tog med praktikpladskonsulent Michala Duvier ud for at overrække EDC Selandia Vejgaard & Partnere prisen som årets lokale læreplads anno 2018. Det blev en varm overrækkelse med blomster, diplom og en rosende tale for virksomhedens professionalisme og hjertelige elev modtagelse.

- Jeg er nødt til at citere Ida-Marie ordret for et udpluk af hendes meget fine indstilling. Den vidner i allerhøjeste grad om, at der her hos EDC er tale om en ganske særlig virksomhed, hvor der er rart at være og hvor der er plads til at udfolde sig, hvis man som elev arbejder seriøst med tingene, sagde uddannelseschef Hans Severinsen.

»Jeg ønsker at indstille min læreplads til Årets læreplads fordi den er intet mindre end fantastisk. Jeg har været her tre år og glæder mig hver evig eneste dag til at komme på arbejde. Ikke nok med, at jeg lærer en masse, bliver tildelt udfordrende og spændende arbejdsopgaver, så har jeg også fået en ny lille familie - min EDC-familie. I vores butik er vi blot fire ansatte, Claus, der er mægler og indehaver af butikken, hans kone Josina, der er daglig leder og verdens allerbedste elevansvarlige og endelig er der Natasja, som er mægler og min gode ven. Ikke nok med, at Claus og Josina er vores chefer til hverdag, så passer de også på os som mennesker. De sørger altid for, at vi trives og, hvis de kan hjælpe nogen måde, så står de der ikke bare hver gang, men hver eneste gang. Her arbejder vi altid med 110 km i timen og bestræber os på at være de bedste på vores område og betjene vores kunder på bedste vis. Trods en masse arbejde er der altid tid til smil, pjat og grin. Det skaber en god stemning i butikken trods en travl hverdag. Vores arbejde værdsættes og der uddeles gode skulderklap, så snart din gode indsats er bemærket«.

På landets erhvervsskoler udpeges i disse dage en række lokale virksomheder inden for både de merkantile og de tekniske fagområder som årets læreplads i netop lokalområderne. Det hele bliver bundet sammen i en landsdækkende konkurrence, der handler om at kåre Årets læreplads i Danmark. Konkurrencen består som sagt i, at elever og lærlinge rundt omkring i Danmark skal kåre en lokal vinder, og disse lokale vindere går videre til den nationale konkurrence om at blive kåret til »Årets læreplads i Danmark«. Køge Handelsskoles indstilling af den lokale vinder er således givet videre til foreningen af Danske Erhvervsskoler. Den 1. november udvælges top 3 i Danmark til Årets læreplads i Danmark, og den 15. november er der kåring i København.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk