20. oktober 2019
Aleksander Færgemann Sepp blev her til formiddag student fra Køge Handelsgymnasium. Studenten ses her i selskab med HHXs uddannelsesrektor Henrik Flyge og Køge Handelsskoles direktør, Tim Christensen. Foto: Køge Handelsskole
Aleksander Færgemann Sepp blev her til formiddag student fra Køge Handelsgymnasium. Studenten ses her i selskab med HHXs uddannelsesrektor Henrik Flyge og Køge Handelsskoles direktør, Tim Christensen. Foto: Køge Handelsskole
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets første student på handelsgymnasiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets første student på handelsgymnasiet
Opdateret 17. juni 2019 kl. 11:00
Køge Onsdag - 17. juni 2019 kl. 10:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste eksamen - og tre år på gymnasiet - blev her til formiddag afsluttet med smil og fejring af fremmødte familie og venner. Nu er Aleksander Færgemann Sepp fra Karlslunde er klar til at fejre huen og eksamen med venner og familie, inden en ny tilværelse indfinder sig, skriver Køge Handelsgymnasium i en pressemeddelelse.

- Det har været tre tætpakkede år, hvor jeg særligt på 3. år har balanceret uddannelse og sport på højt plan, fortæller Aleksander Færgemann Sepp, som spiller på den offensive midtbane.

I begyndelsen af 3.G blev han nemlig udtaget til HB Køges seniorhold - og det betød mere træning og arbejde for at få mere spilletid i 1. division.

- Jeg har altid spillet meget fodbold. Før HB Køge spillede jeg i Brøndby - og efter folkeskolen - Strandskolen - var jeg på efterskole - Brøndbys Idrætsefterskole, så fodbold har fyldt meget i mit liv. Jeg valgte Køge Handelsgymnasiums idrætslinje - en ren drengeklasse, hvor stort set alle spillede fodbold. Klassen var ikke så stor til at begynde med, og da der var nogle, der stoppede kunne vi ikke fortsætte, så vi blev spredt ud på klasser på innovationsstudieretningen, og det var glimrende. Der var en anderledes kultur og bedre kønsfordeling - og det betød et større netværk fagligt og socialt udenfor sporten. Det var super godt. Dyrker man elitesport, er det sundt også at færdes i andre rammer, hvor sport ikke fylder, udtaler Aleksander Færgemann Sepp i pressemeddelelsen.

Nu venter et sabbatår med fuldtidsjob, og på sigt har han en drøm at blive selvstændig med iværksætteri med en kammerat.

- Vi har drøftet det gennem to år. Men indtil det sker, så har jeg forhåbninger om at fortsætte med at spille fodbold ved siden af, fortsætter han.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk