30. maj 2020
Årets Sild er på julemenuen hos Duevangs De Luxe Spiseri & Catering. Her præsenteret af kokkeelev Carl Emil Poulsen. Foto: Henrik Førby Jensen
Årets Sild er på julemenuen hos Duevangs De Luxe Spiseri & Catering. Her præsenteret af kokkeelev Carl Emil Poulsen. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets Sild på julemenuen hos Duevang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets Sild på julemenuen hos Duevang
Køge Onsdag - 08. november 2019 kl. 11:43
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets otte retters julemenu hos Duevangs Deluxe Spiseri & Catering byder blandt andet på vinderen af Årets Sild, der blev kåret i sensommeren ved Sildens Dag på Køge Havn. En god, gammeldags saltet sild syltet på hyldebærsaft, citron og estragon. Den prisbelønnede sild serveres med en müsli af tørret æble, tørret hyldeblomst og frisk dildolie med en frisk og økologisk creme fraiche, fortæller Jimmy Duevang.

- Nogle gange er det enkle det bedste. Silden smager fantastisk og de, der ikke nåede at smage den ved Sildens Dag, kan jo smage den til jul, frister køkkenchefen og restauratøren.

Han byder iøvrigt på en indbydende julemenu, der kan få tænderne til at løbe i vand hos alle os, der holder af traditionel julemad. Eksempelvis meunierestegte rødspættefilletter med remoulade, bagt færøsk laks med salsa romesco og syltet blomkål flæskesteg med figenrødkål, sky og brunede kartofler samt andebryst med confit med æblekompot og stegt grønkål med krydderier. Der afsluttes helt klassisk med ris a la mande med kirsebærsauce.

- Det er sådan med julemad, at du ikke skal pille for meget ved det. Den skal være genkendelig for folk - der skal være noget mormor og morfar over det, konstaterer Jimmy Duevang.

Julemenuen skal bestilles mindst én dag i forvejen og mindst til to personer. Menuen kan også bestilles ud af huset tilminimum 15 personer.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk