19. april 2019
Masser af glade bilister lagde vejen forbi åbningsfesten.
Masser af glade bilister lagde vejen forbi åbningsfesten.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbningsfest med billig benzin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbningsfest med billig benzin
Køge Onsdag - 10. oktober 2018 kl. 10:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udsigten til billig benzin havde tirsdag lokket masser af bilister til åbningsfest hos Uno-X på Københavnsvej. Udover de billige dråber til bilen, var der også godter og konkurrencer for kunderne.

Efter en ombygning, hvor Uno-X stationen på Københavnsvej blandt andet har opgraderet med flere nye og lynhurtige betalingsautomater, nyt skærmtag og lange slanger

Ifølge distriktspartner Lars Kejser var festen meget vellykket:

- Det var herligt at høre og se, hvor glade folk var for, at vi har fjernet alle de små irritationsmomenter, så tankningen bliver så nem, hurtig og tryg som muligt. Og det bedste er, at trods forbedringerne, er priserne på lavprisstationen fortsat lige så lave som før, siger han i en pressemeddelelse.

De mange fremmødte kunder havde både mulighed for at høre mere om Uno-X' loyalitetskort samt mulighed for at vinde gratis benzin, hvis de kunne gætte hvor mange liter brændstof, der var plads til i deres tank. Her skabte »gæt-en-tank«-konceptet en særlig god stemning blandt kunder og Uno-X-medarbejdere denne eftermiddag i Køge.

- Vi er virkelig glade og taknemmelige for, at så mange ville komme forbi. Der var smil og godt humør, og jeg håber, at kunder i fremtiden vil kigge forbi til endnu en billig og nem tankoplevelse i trygge rammer, siger Lars Kejser.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk