22. august 2019
Butikschef Marianne Hvid (bagerst) og hendes stab glæder sig til at vende »hjem« til den gennemrenoverede butik på Torvet 5. Foto: Henrik Førby Jensen
Butikschef Marianne Hvid (bagerst) og hendes stab glæder sig til at vende »hjem« til den gennemrenoverede butik på Torvet 5. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbningsfest hos Imerco

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbningsfest hos Imerco
Køge Onsdag - 18. februar 2019 kl. 08:45
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I halvanden måned har butikschef Marianne Hvid og hendes medarbejdere været »hjemmefra«, mens Imercos butik på Torvet 5 gennemgik en totoalrenovering. Men nu lysner det: Torsdag den 28. februar er der åbningsfest med gode tilbud, morgenkaffe og boller samt en fin gave til de første 100 betalende kunder, fortæller Marianne Hvid.

Hun blev ansat i butikken for 35 år siden og vender tilbage sammen med resten af den faste stab, lover hun de stamkunder, som ind imellem kigger inden for - om ikke andet så bare for at sikre sig, at de kendte ansigter stadig er der.

- Vi glæder os. Det bliver ligesom at komme hjem igen, men det var tiltrængt med en renovering. Butikken var blevet vedligeholdt, men var også slidt. Nu er alt nyt og det bliver en fest at komme tilbage. Vi håber, at kunderne glæder sig bare halvt så meget som vi gør, siger butikschefen med et stort smil.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk