24. oktober 2019
Kira Martinis Kvartet runder programmet af ved åbent kulturhus i Borup.
Kira Martinis Kvartet runder programmet af ved åbent kulturhus i Borup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent kulturhus med stort program

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent kulturhus med stort program
Køge Onsdag - 08. november 2018 kl. 08:57
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De foreninger der er faste brugere af Borup Kulturhus vil igen i år åbne Borup Kulturhus for alle byens borgere. Det årlige arrangement tjener dels til at husets brugere får mulighed for at lære hinanden bedre at kende, men samtidig er det også brugerrådets ønske at alle byens borgere får mulighed for at blive præsenteret for de mange tilbud der er til dem i vores dejlige kulturhus.

- Igen i år har vi valgt at lægge Åbent Kulturhus sammen med Skovbo Kunstforenings fernisering på Folkeudstillingen. På Folkeudstilling 2018 vil der blive præsenteret værker af over 30 fortrinsvis lokale kunstnere. Som noget helt nyt kan vi i år også byde velkommen til Borup e-sport, som er i gang med at indrette sig på første sal. Dagen igennem vil der være mulighed for at stifte bekendtskab med denne nye aktivitet, og alle både unge og ældre er velkommen til at kikke forbi og se hvad e-sport er for en størrelse, oplyser arrangørerne.

Der vil dagen igennem være underholdning på scenen i salen:

Som optakt til åbning af Folkeudstillingen vil C-Team - et band af børn og unge fra Køge Musikskole - indtage scenen klokken 14. Derefter er der åbning af Folkeudstillingen 2018 ved Astrid Tyrol. Klokken 15.00 Kommer Ejby Koret under ledelse af Tatiana Kisseleva Gudenæs og synger udpluk af korets brede repertoire og 15.45 spiller D´Swing. Tre friske fyre fra Køge Musikskole spiller glad musik. Klokken 16.30 vil DSG-Band indtage scenen og underholde med popmelodier og klokken 19.30 rundes programmet af med en koncert med Kira Martinis Kvartet.

Inden aftenes koncert med Kira Martini bliver der serveret fælles buffet klokken 18.00. Billetter bestilles på astrid@tyrol.dk eller hos Astrid Tyrol på 25372323

Foreningernes medlemmer bestiller billetter via foreningens formand. Sidste frist for bestilling af madbilletter er 11. November. Bestilte billetter betales ved indgangen.

Deltager man kun ved koncerten er det muligt at købe billetter ved indgangen fra klokken 18.30.

Arrangementet er støttet af Køge Kommunes Kulturpulje.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk