22. oktober 2018
DAGBLADET Køge har spurgt, hvilken af de fire mest sandsynlige kandidater, vælgerne foretrækker som borgmester i Køge Kommune. Grafik: Katja Andersen
DAGBLADET Køge har spurgt, hvilken af de fire mest sandsynlige kandidater, vælgerne foretrækker som borgmester i Køge Kommune. Grafik: Katja Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Måling: Hver fjerde peger på Stærke som borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Måling: Hver fjerde peger på Stærke som borgmester
Køge KV17 - 11. november 2017 kl. 14:28
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jysk Analyse har spurgt vælgerne om, hvilken af de fire kandidater, de foretrækker som borgmester i Køge Kommune, Marie Stærke (S), Mette Jorsø (V), Flemming Christensen (K) eller Thomas Kielgast (SF).

arrow Læs også: Valg i Køge: Sådan vil kønnene stemme

Her peger 25 procent på, at de foretrækker Marie Stærke som borgmester. Vælgerne sætter den nuværende borgmester Flemming Christensen ind på en andenplads med 14 procent af stemmerne. Venstres spidskandidat, Mette Jorsø, kommer ind som nummer tre med 9 procent. Mens Thomas Kielgast (SF) i målingen placeres som nummer sidst med 8 procent.

- Det er altid noget, at man ikke er dømt helt ude. Når en meningsmåling peger på, at Socialdemokratiet bliver det største parti, er det ikke unaturligt, at det er spidskandidaten herfra, der bliver peget på som den foretrukne borgmester. At jeg bliver peget på som nummer to. Det er ok. Det kan jeg ikke være utilfreds med, siger Flemming Christensen (K).

Ifølge DAGBLADETs meningsmåling er der fortsat omkring en tredjedel af vælgerne, der endnu ikke har besluttet sig for, hvor de vil sætte deres kryds.

Læs mere i DAGBLADET Køge onsdag.

arrow Overraskelse: LA kan blive sorteper
11. november 2017 kl. 12:53 Opdateret: kl. 15:47
arrow Venstre står til vælgerlussing
11. november 2017 kl. 12:04 Opdateret: kl. 20:26
arrow Meningsmåling gør S til største parti i Køge
11. november 2017 kl. 11:07 Opdateret: kl. 20:25

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk