24. juni 2019
En ny helhedsplan for Kalundborg bymdite fik mange rosende ord med på vejen på et velbesøgt borgermøde i Kalundborg Hallerne. De mange fremmødte havde dog også massevis af kommentarer til planen. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

En ny helhedsplan for Kalundborg bymdite fik mange rosende ord med på vejen på et velbesøgt borgermøde i Kalundborg Hallerne. De mange fremmødte havde dog også massevis af kommentarer til planen. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vision om en mere attraktiv og imødekommende by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vision om en mere attraktiv og imødekommende by
Kalundborg - 21. januar 2019 kl. 21:58
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En bypark på Øen i Kordilgade, nye cafeer på Torvet og en Bredgade der åbnes op mod Kordilgade for at skabe bedre sammenhæng og forbindelser i Kalundborgs midtby.

Det er blot nogle af elementerne i den nye, strategiske helhedsplan for Kalundborgs bymidte, som blev præsenteret på et velbesøgt borgermøde i Kalundborg Hallerne mandag aften.

- Det her skal ikke bare være en plan, som skal ligge og samle støv. Det er noget som vi skal i gang med at realisere, og meget gerne allerede i år, sagde formand for teknik- og miljøudvalget Jakob Beck Jensen (V), da han bød velkommen til borgermødet.

Der var masser af ros og opbakning til tankerne bag planen, om end flere af de fremmødte var bekymrede for mulighederne for at parkere i Kalundborg bymidte i fremtiden.

- Det lyder fantastisk med flere træer og grønne områder på Torvet og Øen. Jeg kan dog ikke lade være med at spekulere på, hvor vi der bor i højbyen skal parkere i fremtiden. Vores biler kan ikke holde i tagrenderne, sagde en tilhører.

Andre var interesserede i at gøre bedre plads til byens bløde trafikanter.

Det er en god plan, men man kunne godt i højere grad have tænkt de bløde trafikanter ind i planen. Det er en oplagt mulighed for at gøre Kalundborg mere cykelvenlig. Hvis vi kan få flere til at hoppe op på cyklen, så er der heller ikke brug for helt så mange parkeringspladser, opfordrede en mødedeltager.

Helhedsplanen vil blive behandlet igen og endeligt godkendt på Teknik- og Miljøudvalgets februar møde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk